Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Php zsenik, tudnának segíteni?

Php zsenik, tudnának segíteni?

Figyelt kérdés

Van két php fájl. Az elsőben van egy gomb. a másodikban van egy szövegmező, ahová lehet írni.

Az a cél, hogyha az első php fájlban rákattintok a gombra, akkor a második php fáljban lévő szövegmezőben megjelenjen egy szöveg. (Pl alma, tök mindegy).

Van erre lehetőség?

2023. szept. 12. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
Mutasd már meg a megoldásodat! Tényleg érdekel!
2023. szept. 18. 08:22
 62/73 A kérdező kommentje:
Vagytok ti annyira jó programozók, hogy nincsen szükségetek a mi megoldásainkra.
2023. szept. 18. 08:34
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nincs rá szükségünk. Nem is állítottam ilyet. Azt állítottam, hogy kíváncsi vagyok rá. Mivel van egy olyan gyanúm, hogy rossz úton jársz.
2023. szept. 18. 08:38
 64/73 A kérdező kommentje:
Tudom. A ti szemszögetekből én csak a rossz úton járok. De mint említettem volt: Én már lezártam veletek mindenféle együttműködést, maradok a "rossz programozó" szinten, ti pedig lehettek a jók, és a mindig igazat mondók.
2023. szept. 19. 20:26
 65/73 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudjuk, hogy rossz úton jársz-e, míg meg nem mutatod a megoldást.

Nem az a gond, hogy rossz programozó vagy, hanem az, hogy ez így jó neked.

2023. szept. 19. 21:33
 66/73 anonim ***** válasza:
56%
A szád jár, de egy sor kódot nem írtál, hogy tudjunk segíteni rendesen.
2023. szept. 20. 13:35
 67/73 A kérdező kommentje:
Tetézzétek csak. Engem ez nem zavar, már leírtam oly sokszor, hogy volt, aki értette, volt, aki nem, és ez így van jól. Különbözünk. Szerintem nem kell senkinek bizonygatnia az igazát, mert mindkét szemszög egy más nézetből megállja a helyét, de nem találkozik. Viseljétek el, hogy két nézet különbözik, és ne próbáljátok ráerőltetni másokra a nézeteiteket.
2023. szept. 20. 20:53
 68/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te tetézed a hülyeségedet. Amíg nem látjuk a megoldásodat, addig csak egy szájjártató kisfiút látunk nagy arccal.

Nincs mit értenünk, mert nem vázoltad fel rendesen a problémát. Aki egy homályosan megfogalmazott kérdésre adott neked megoldást, az ugyanolyan homályos lehet, mint te magad.

2023. szept. 20. 21:41
 69/73 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor homályos az én nézetem, a ti szemszögetekből. Szerintem el kéne engednetek ezt a dolgot, feleslegesen szajkozzátok ezt. Lehet még felesleges köröket futni, csak úgy érzem, hogy felesleges.
2023. szept. 20. 21:45
 70/73 anonim ***** válasza:
100%
Kamu vagy.
2023. szept. 20. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!