Php zsenik, tudnának segíteni?
Van két php fájl. Az elsőben van egy gomb. a másodikban van egy szövegmező, ahová lehet írni.
Az a cél, hogyha az első php fájlban rákattintok a gombra, akkor a második php fáljban lévő szövegmezőben megjelenjen egy szöveg. (Pl alma, tök mindegy).
Van erre lehetőség?
Na, az van, hogy a mintában lévő dolog műküdött ugyan, de amire nekem kellett, arra már nem volt alkalmas, így kuka, és megoldom másként ezt a dolgot.
Köszi mindenkinek azért.
Egy homályosan megfogalmazott kérdésre milyen választ vártál?
Nem tudtuk a 2 php fájl milyen kapcsolatban van egymással, nem tudtuk mit akarsz beírni az inputba, honnan jön az az adat, a vége felé derült ki, hogy jquery-t használsz, nem tudtuk mi a végső cél. Így nem lehet kérdezni. Egy programozónak nem szégyen kérdezni, de tudni kell feltenni a helyes kérdést. Még a szerveroldal - kliensoldal fogalmával sem vagy tisztában.
"Van két php fájl. Az elsőben van egy gomb. a másodikban van egy szövegmező, ahová lehet írni.
Az a cél, hogyha az első php fájlban rákattintok a gombra, akkor a második php fáljban lévő szövegmezőben megjelenjen egy szöveg. (Pl alma, tök mindegy)."
Ez tökéletesen leírja a problémát, az, hogy ezt hogyan oldja meg az ember, részletkérdés. Kódot nem kaptam tőletek, hiszen nem tudtátok a megoldást.
Tudom, ez fáj nektek, de akkor is így volt. Szerencsére máshonnan sikerült összekaparni a megoldást.
Van két php fájl. Az egyikben van egy gomb.
Magában, a php fájlban van egy gomb, ami természetesen html-el írodott, és CSS-el formálódott. De rákattintok a gombra. Vagy a gombra nem szokás kattintani? Nálam van a gomb. A példakód pedig már egy kiforrottabb változat, amivel próbálkoztam, nem kevés segítséget megkapva természetesen, nem tőled.
A gombra pedig kattintunk. Majd megtanulod te is :)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!