Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Php zsenik, tudnának segíteni?

Php zsenik, tudnának segíteni?

Figyelt kérdés

Van két php fájl. Az elsőben van egy gomb. a másodikban van egy szövegmező, ahová lehet írni.

Az a cél, hogyha az első php fájlban rákattintok a gombra, akkor a második php fáljban lévő szövegmezőben megjelenjen egy szöveg. (Pl alma, tök mindegy).

Van erre lehetőség?

2023. szept. 12. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
Biztos kell neked ajax? Honnan jön a szöveg?
2023. szept. 12. 20:50
 22/73 A kérdező kommentje:

Na, az van, hogy a mintában lévő dolog műküdött ugyan, de amire nekem kellett, arra már nem volt alkalmas, így kuka, és megoldom másként ezt a dolgot.

Köszi mindenkinek azért.

2023. szept. 13. 11:58
 23/73 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen hozzáállással ne akarj programozni.
2023. szept. 13. 12:20
 24/73 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az "építő" jellegű kritikádat:D
2023. szept. 13. 12:39
 25/73 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted mit tudnánk kezdeni egy feladattal, amiről semmit sem tudunk?
2023. szept. 13. 12:41
 26/73 anonim ***** válasza:

Egy homályosan megfogalmazott kérdésre milyen választ vártál?

Nem tudtuk a 2 php fájl milyen kapcsolatban van egymással, nem tudtuk mit akarsz beírni az inputba, honnan jön az az adat, a vége felé derült ki, hogy jquery-t használsz, nem tudtuk mi a végső cél. Így nem lehet kérdezni. Egy programozónak nem szégyen kérdezni, de tudni kell feltenni a helyes kérdést. Még a szerveroldal - kliensoldal fogalmával sem vagy tisztában.

2023. szept. 13. 12:48
 27/73 A kérdező kommentje:

"Van két php fájl. Az elsőben van egy gomb. a másodikban van egy szövegmező, ahová lehet írni.

Az a cél, hogyha az első php fájlban rákattintok a gombra, akkor a második php fáljban lévő szövegmezőben megjelenjen egy szöveg. (Pl alma, tök mindegy)."

Ez tökéletesen leírja a problémát, az, hogy ezt hogyan oldja meg az ember, részletkérdés. Kódot nem kaptam tőletek, hiszen nem tudtátok a megoldást.

Tudom, ez fáj nektek, de akkor is így volt. Szerencsére máshonnan sikerült összekaparni a megoldást.

2023. szept. 13. 16:59
 28/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem kisfiam, nem írja le. PHP-ben NINCS gomb, NINCS szövegmező. PHP-ben NEM kattintasz semmire, NEM írsz semmibe. Az a szerveren van, nem nálad. Ez a te képzelt valóságodat írja le, amit összehánytál valamiben, az általad kitalált baromságok alapján. NEM a feladatot.
2023. szept. 13. 17:05
 29/73 A kérdező kommentje:

Van két php fájl. Az egyikben van egy gomb.

Magában, a php fájlban van egy gomb, ami természetesen html-el írodott, és CSS-el formálódott. De rákattintok a gombra. Vagy a gombra nem szokás kattintani? Nálam van a gomb. A példakód pedig már egy kiforrottabb változat, amivel próbálkoztam, nem kevés segítséget megkapva természetesen, nem tőled.

A gombra pedig kattintunk. Majd megtanulod te is :)

Szép estét!

2023. szept. 13. 20:27
 30/73 anonim ***** válasza:
És mégis mit keres html és css a php kódban pistike?
2023. szept. 13. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!