Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kész weboldal feltöltése FTP...

Kész weboldal feltöltése FTP tárhelyre?

Figyelt kérdés
Hogyan kell? Azt tudom hogy fell kell tölteni, de hogy jelenjen meg?

2023. jún. 20. 13:49
1 2 3 4
 31/35 gentoojedi ***** válasza:
24%
Látom milyen szép igényes oldal lett, tele információval. :) Gratulálok lalma! Szép teljesítmény három hónap alatt.
2023. szept. 19. 10:02
 32/35 A kérdező kommentje:
Azóta dolgoztam, de még nem tettem fel.
2023. szept. 21. 20:05
 33/35 gentoojedi ***** válasza:
47%

A kérdésed alapján van egy kész weboldalad. Csak nem értem hogy nem sikerült három hónap alatt az egészet feltölteni. Ennyi idő alatt betárcsázós nettel is megoldható.

Ha meg nem kész, miért jó félretájékoztatni. Nem szeretem az ilyet. Csak próbáltam ironikus lenni.

2023. szept. 21. 21:21
 34/35 A kérdező kommentje:
Nos, azt írtam hogy "azóta dolgoztam, de még nem raktam fel." Értettem az iróniádat, ezért írtam azt hogy dolgoztam rajta, mert még nincs kész.
2023. szept. 23. 14:01
 35/35 gentoojedi ***** válasza:

#18 Kérdés a topicnyitó kérdezőnek: A képek menüpont alatt az a jelszavas hitelesítés ugye csak vicc?

#19 A topicnyitó válasza: igen, az agyhalott osztálytársaim kiszűrésére van.

Felfedeztem a poént. A kérdező egy másik szálon indított kérdéséből A Kali Linuxosnál

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

lenyomozták, hogy Hogyan legyél hacker sorozatot indított a youtubeon.

Feltételezem a sorozat sikerének köszönhetően látták az "agyhalottnak" minősített osztálytársak is a videót, és annak köszönhetően megfejtették az kiskaput. Ezért le kellett a honlapot venni.

Jót nevettem. A kérdező saját magának lőtt gólt.

2023. okt. 15. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!