Kész weboldal feltöltése FTP tárhelyre?
#21: ezt nem javítani kell, hanem kuka, aztán tanulni, és utána megcsinálni rendesen.
Igen a WP is dinamikus, de nem csak az. Bármi, ami szerveroldali nyelvet használ, esetleg adatbázist is.
#23 Amint az látható, a kérdező épp most van a "tanulni" fázisban. Annak is eléggé az elején.
Én abban nem látok problémát, hogy a kezdeti próbálkozásait feltölti egy ingyenes tárhelyre, abból is tanul. És abból is, hogy mi itt beleszólunk, hogy mi nem jó és mit kellene másképp csinálni.
#24: a gond az, hogy rossz irányból közelíti meg az egészet.
Az hogy táblázattal építi fel az oldalt, az nem az eleje, hanem rossz irány.
Az, hogy kliensoldalon authentikál, az nem az eleje, hanem rossz irány. Mégpedig nagyon-nagyon rossz.
#26: Nem tudom KompoZerben mit lehet, meg mit nem, de ha csak táblázatban, akkor ne használj KompoZert. Már 10-15 éve is elavult dolog volt a táblázatos oldalfelépítés.
Amúgy kétlem, hogy csak úgy lehet. Bár most megnéztem, és 2010-ben jött ki belőle a legfrissebb verzió. Felejtsd el.
#28: ebben az esetben cseréld le az infótanárodat is :D
Komolyra fordítva: Ne ilyen összekattintgatós szarokkal készíts weboldalt először, hanem írd meg te magad a kódot, akár egy jegyzettömbben, abból fogsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!