Webshop készítésének lépései mik? Mennyibe kerül?
Szeretnék csak ilyen hobbi szinten/unatkozásképp egy webshopot csinálni. max 10-15 esetleg 20termék lenne, szóval nem sok. Van esetleg valami olyan oldal ahol ezt ingyen/egyszer díjért meg tudom csinálni? (régebben ilyesmi volt a wix, de ott weboldalt lehetett ha jol tudom)
Mivel 10-15termék lenne amiből nem is megélni akarok (mint már mondtam ilyen hobbi/unaloműzés) , ezért nem szereték fizetni a tárhelyért, a szerverért meg ilyesmikétrt több
tízezret.
Előre köszönöm a válaszokat.
Hobbinak nem hiszem, hogy megérné webshopot csinálni. Főleg nem WP oldalakat összekattintgatni, meg minden jogszabálynak megfelelelni.
Meg na nincs mit árulnod, csak "hobbi" szinten összeraksz egy webshopot, akkor mire használod majd?
100 egyszerűbb hobbi project van.
Arról nem is beszélve, hogy ha hobbi szinten akarsz egy weboldalt csinálni, akkor lehet nem WP és hasonló összekattintgatós low-code, no-code megoldások kellenek, mert az nem igazán jó hobbi, hogy otthon unottan kattintgatod a dolgokat :D
Ha hobbi szinten akarsz elmélyedni a weboldal készítésben én inkább megtanulnék programozni. Az már tényleg egy hobbi.
Ha meg van mit árulnod és ki akarod próbálni, hogy megtudnád-e valósítani a neten az érékesítését, akkor az már nem hobbi és ott nem is azt kell nézni, hogy ingyen vagy nagyon olcsón tudsz összerakni valamit.
Tehát nem értem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!