Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Laravelhez nincs valami...

Laravelhez nincs valami normális tutorial?

Figyelt kérdés
A gyári doksi elég rossz.
2023. jún. 5. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, a Laravel az egyik legjobban dokumentált keretrendszer, nagyon sok oldal foglalkozik vele. Melyik verzióhoz szeretnél tutorialt és milyen számodra a normális tutorial?
2023. jún. 5. 21:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy hogy melyikhez, nyilván a legfrissebb verzióhoz!
2023. jún. 5. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
A webes keretrendszereknek ez az egyik rákfenéje. Van belőlük annyi, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ráadásul a készítők hányják ki magukból az újabb verziókat, így aztán sok szerencsét annak, aki össze szeretne vadászni egy normális tutorialt, mert még ha talál is, jó eséllyel az már elavult.
2023. jún. 6. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor tessék, itt egy remek tutorial kezdőknek érthető angolsággal, jól követhető leckékkel és forráskóddal: https://www.youtube.com/watch?v=4RhY1JJgLsM&list=PLe30vg_FG4..
2023. jún. 6. 09:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Kösz, belenézek, de a video tutorialokat nem annyira szeretem. Szöveges nincs?

2023. jún. 6. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szívesen. Szöveges tutorialhoz így hirtelen ezt a két oldalt tudom ajánlani: [link] és [link]
2023. jún. 6. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális:

[link]

ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!