Szeretnék webtárhelyet venni, de meg kell adni a személyi számomat is. Kicsit elbizonytalanodtam, normális ezt megadni ilyenkor? Köszönöm ha valaki vàlaszol!
Ha .hu domaint is regisztrálsz, a domain regisztrációjakor, "természetes személy" esetén, elkérhetik a "személyazonosító okmány számát":
ez szerepel az adatvédelmi nyilatkozatban:
"Ezért domain név igénylése esetén az alábbi adatok megadását kérjük Öntől:
Domain igénylő adatait
• Természetes személy domain igénylő :név, postacím, e-mail cím, telefonszám, személyazonosító okmány száma (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány vagy letelepedési engedély száma)"
Értem.
Akarok .hu tarrtomàny nevet is, így már értem miért kell. Csak nem gondoltam volna, hogy ilyenhez is kérik!
Köszönöm a gyors válaszokat!
"Netmaster-en szeretném megvenni, ezt ajánlottak, és be van pirossal csillagozva, hogy ki kell tölteni!"
1. Személyi igazolvány számát kérik, nem a személyi számot:
forrás:
szóval feltehetőleg a domainhez kell.
2. Mondjuk kicsit aggasztó, hogy nem érhetőek el az általános szerződési feltételeik:
és az adatvédelmi nyilatkozatuk:
bár a rájuk mutató link elérhető (szóval a szándék megvan) - reméljük csak ideiglenes probléma (ajánlatos jelezni nekik!).
Személyi igazolvány számot akartam írni eredetileg! 😅
én is kerestem ezeket utolsó!
Lehet még körbe nèzek, milyen más ilyen szolgáltató van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!