Normális, hogy 20 megás fórumot sokáig másol a program?
Sziasztok!
Egy 20 megás fájlt akarok felmásolni ftp kapcsolaton keresztük a public html mappába. Már több mint fél órája küszködik vele és közben kiírja, hogy ftp hiba, de azért folytathatom a másolást. Mi lehet a probléma?
Köszönöm.
Köszönöm a segítséget. :)
Az ethernetservers.com oldalról lenne szó. Elég profinak tűnik.
Talán a fájl a bibi, de ha így van akkor megpróbálom régebbi verzióval is ha ezzel nem fog működni. Az lehet probléma, hogy esetleg távoli a szerver és ezért lassú a feltöltés?
Érdekes, mert van egy applikáció változata is a phpPP programnak és azt 10 másodperc alatt telepítette. Lehet, hogy csak az ftp kapcsolat rossz?
Egyébként van a tárhely kezelőfelületén belül is fájl manager, ami mutatja a mappákat és oda is fel lehet tölteni fájlokat. Érdemes ott próbálkoznom?
FTP
Átviteli Hiba
Port Parancs Hibája
Ezeket írja ki.
Nem tudom mi az a passzív mód.
FTP kapcsolatra csatlakoztam.
Szia!
Fentebb írták, hogy passzív módot kell használni, ezzel nem akadozik.
Egyébként az FTP egy több évtizedes technológia, és úgy működik, hogy egyenként tölti fel a fájlokat, lényegében minden fájl feltöltés után újra csatlakozik, ezért egy 20 Mb-os, de többezer fájlból álló fórummotor telepítése hosszabb időt vesz igénybe, mint egy 100 vagy akár 1000 Mb-os fájl feltöltése.
Én úgy szoktam lerövidíteni az időt, hogy a tárhely szolgáltató fájlkezelőjében töltöm fel zip formátumban, majd ezt kicsomagolom helyben (unzip). Ehhez előtte a számítógépen úgy kell tömöríteni, hogy ne almappába legyen a phpBB. Ez így kb. egy perc, ha gyors az interneted.
Köszönöm. Megtaláltma a beállításoknál a passzív módot és bepipáltam. :)
Esetleg abban tudna segíteni valaki, hogy képet hogyan tudok beszúrni a fórumba? Sajnos a hozzászólásnál nem engedi, HTTP hibát ír ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!