Valami normális felirat szerkesztőt tudtok ajánlani, ami ismeri az mkv formátumot, meg úgy az összes ismertebb formátumot?
Letöltöttem a subtitle workshop-ot, de oda nem tudom behúzni az mkv fileokat, mert nem ismeri fel. Mivel nagyon kellett volna, ezért át kellett konvertálnom egy egész 2,5 órás 4K-s hdr-es filmet avi-ra. Gondolhatjátok, hogy mennyi ideig tartott....
Szóval, milyen normálisabb felirat szerkesztőt ajánlotok?
Ja igen, ha valaki megkérdezné, miért nem időzítettem vlc-vel:
1.tv-re kellett volna, a tv meg csak elméletben tudja a felirat időzítését, a gyakorlatban semmit nem csinált.
2.nem egyszerre volt elcsúszva az adott felirat.
Köszi #2, majd kipróbálom
Nekem egy ryzen 7 2700X van rtx 2070 superrel meg 32 gb ram-mal, m.2-es ssd-vel, úgyhogy én tudok konvertálgatni :D
De így is majdnem 3 óra volt mire egy 2.5 órás 4K HDR filmet átkonvertáltam.
Mkvextract-al a videó- és az audiósávot is ki lehet venni az mkv-ból, ha az a baj, hogy a feliratszerkesztő nem tudja lejátszani, és át lehet tenni mp4-be, hátha azt viszi.
De hacsak nem valami ritkaságról van szó, mindenféle időzítésű feliratot le lehet tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!