Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyibe kerülne kb egy...

Mennyibe kerülne kb egy étteremnek egy normális weboldal elkészíttetése ?

Figyelt kérdés
Illetve tudtok ajánlani egy jó megbízható weblapkészítő céget, ami tényleg megbízható és ügyesek ?
2022. jún. 22. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Kérdés, hogy milyen weblap?

Ha egy sima honlap amin max. kint van az étlap, én 30 ezerért simán megcsinálom neked, max. 1 órás munka kávé - és pisiszünettel.

Ha rendelős rész is van rajta, az már nyilván nem olyan egyszerű.

De nyugodj meg, ezért az 1 órás melóért is elkérnek majd tőled vagy 100 ezret és hónapokig fogják csinálni, mert jajj de sokáig tart meg mennyi meló van vele.

persze ha vagy olyan ostoba, hogy leprogramoztatsz egy egyedi honlapot, akkor még 1 millád is rámehet és még a harcif...t is becumizod.

Tanulj meg wordpress honlapot készíteni, ez a legjobb amit ajánlhatok.

2022. jún. 22. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Webnodeon magadnak kell összerakni (nem kell kódolni) és ott az ő szerverükön fut az oldal. Pár ezer forintért pedig el is tünteheted a logójukat, és prémium funkciók is előjönnek. Vagy ott van még az ewk.hu , az hasonló csak egyszerűbb oldalakat csinálhatsz. Egyébként (én úgy tudom) 100 000 FT minimum egy oldal.Javítsatok ki ha tévedek.
2022. jún. 22. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem értek annyira ezekhez sajnos, de ha ez a wordpress valóban jó és lehet vele egy igényes weblapot készíteni akkor megpróbálkozok vele. Nem kell bonyolult csak legyen igényes, pár kép a helyről, étlap, meg asztalfoglalás hogyha valaki foglal kapjak egy emailt aztán kész, illetve hogy a napi menü ami ugye mindig változik azt ki tudjam írni. Csak tényleg nézzen ki jól ne egy ilyen másodikos által összerakott dolog legyen amire ha rámegy az ember akkor a kedve is elmegy mert olyan kellemetlen érzést kelt benne.
2022. jún. 22. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, mit szeretnél.

Ha csak annyi kell, hogy menüpontokban meg lehessen nézni, mi a választék és mennyibe kerül, azt kész megoldásként lehet egy alapot leszedni, és akkor egy egyetemista nyári munkában olcsóbban megoldja, pár tízezer forinttól pár százezerig.

De ha szeretnél rendelési felületet, neadjisten online fizetést, nyomonkövetést, stb. akkor egy lakás árából kijön.

Cégtől pedig még drágább, mert egy teljes állású IT alkalmazott órabére elég magas, plusz egyéb terhek. Cserébe egy cég az stabil, megbízható.

Én azt mondanám, hogy nézz körül más éttermek honlapján, és elég sokon szerepel az oldal alján vagy valahol hogy melyik vállalat készítette.

Amelyik oldal nagyon tetszik, ott felkeresed a nevezett IT céget, elmondod a részletesebb elképzelésed, és kérsz árajánlatot.

Óva intenélek, hogy itt a gyk-n ajánljon neked valaki, általában emberek meglátják, "áhh, a haverom ilyennel foglalkozik, olcsó is...", és a leghozzánemértőbb embert ajánlják.

(Egyetlen lehetőség ennek kiszűrésére, hogy az ajánlott cégnek megnézed a referenciáit - vagyis milyen oldalakat csináltak eddig).

2022. jún. 22. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Vállalkozó vagyok. Minden honlapomat magamnak készítettem, és minden értelmes vállalkozó ismerősöm is így van ezzel. Persze ismerek olyan hülyéket is, akik elbasztak rá 1 milliót, aztán kb 3 hónap múlva csődbe is mentek. :D Megérte.

Ja most majd jönnek az okosságok az olyan vállalkozócskáktól, akiknek még van hátra 2 hónap a csődbemenetelig, meg az aranyáron dolgozó honlapgyártó mesterektől. :D

2022. jún. 22. 18:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, fentebb leírtam mit szeretnék, de ha nem nehéz annyira akkor lehet megcsinálom magamnak, mert nem szeretnék azért vagyonokat fizetni érte. Milyen programot javasoltok ?
2022. jún. 22. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Leírtam. (#2)
2022. jún. 22. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

5 - vállalkozónak nevezed magad, de csődbe mentél. Hogy lennél vállalkozó? Azért mentél csődbe, mert nem volt jó az üzleti stratégiád, nem folytattál kellő mélységű piackutatást, és olyan dolog jött szembe veled, amire nem számítottál: mert nem voltál elég figyelmes.

Ezt csak azért írom le, mert az ilyen "vállalkozó vagyok", de csődbe mentem, az nem vállalkozó, hanem Pista a hegyről, aki csinál egy kft-t és "válallkozik" a nagy semmire. Rengeteg utánajárás, kutatás, beszélgetés, törvény olvasás, hosszú hónapok nyomozása csak az, hogy egyáltalán megéri-e neked belefogni és megvalósítani a terveidet. Ebből kiindulva nem sokat számít a véleményed, mivel ha az élet többi területén is ennyire hanyag vagy, akkor nem érdemes a te tanácsodat megfogadni.

---

Ontopic: attól függ, hogy milyen webalkalmazást szeretnél. Ha a legnagyobb igényed az, hogy asztalfoglalás működhessen, akkor ez egy 100-200 órás munka nagyjából: design, tervezés, frontend, backend, server bérlés, beüzemelés, tesztelés. Nagyon sokat számít a SEO, a biztonság, illetve az adatbázis. BIZTOS, hogy bővíteni akarod majd később az alkalmazásodat, mert ki fogod találni, hogy legyen mobil nézet is, sőt, jelenjen meg az appstore-ban / playstore-ban is. Szeretnél majd az asztalfoglaló felületen valami animációt látni, és a meglévő rendszert a későbbiekben a tapasztalataid alapján bővíteni, mert használat közben fognak megszületni a további igényeid. Ha az alkalmazásod nem professzionális, és nem fejleszthető tovább, mert gányolás, akkor könnyen elképzelhető, hogy megakadsz és nem fogsz tudni előre lépni. Akkor viszont dobhatod ki az egészet (újraírjuk játék), pénzt buksz, és reménykedsz a legjobbakban.

Én azt javaslom, hogy inkább egyszer fizessél ki érte 2-3 milliót, és legyen olyan, amilyennek lennie kell, mint egy összetákolt szar, amivel akkor lesznek majd problémáid, amikor már nem lesz időd ezzel a kérdéssel foglalkozni. A wordpress egy megoldás, de honnan fogod tudni, hogy csak összekattintgatja az ember, és nem saját maga fejleszti le az egészet, úgy ahogy te akarod? Nem ajánlom a wordpress-t, mert egy nagyon régi technológia és ha nem értesz hozzá NAGYON, akkor szinte semmilyen testreszabhatóság nincs, csak amennyit adnak a pluginok alapból, ez meg nem biztos, hogy egyezni fog az igényeiddel. A marketing alapja egy jó webalkalmazás, és az elérhetőség. Ha nem vagy ott mindenhol, nem vagy elérhető és nem "jó érzés" használni az appodat, akkor tulajdonképpen keresztet vethetsz a terjeszkedésedre (új ügyfelek bevonzása).

2022. jún. 22. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Itt az a kérdés,hogy mik az igények. Pl az aktuális étlap legyen fent mindig? Vagy egyébb hírek események? Ha csak pár kép meg a cím kell akkor egy alap landing page template is bőven elég. Ha folyamatosan frissülő tartalom lesz rajta akkor kell egy CMS meg majd kell aki folyamatosan foglalkozik vele.
2022. jún. 26. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!