Mennyibe kerül egy manapság profinak számító weboldal elkészíttetése? És milyen egyéb költségekkel jár a programozó kifizetésén túl?
Azért nagyon nem mindegy, hgoy milyen weboldal. Pár milliótól terjedhet akár több száz millióig is.
Egyéb kültségek:
Domain regisztráció: jó, ez csak pár ezres évente
Valahol hostolni kell. Ez megint az oldaltól függ... kell neki a saját szerver/szerverek? Ez egyrészt függ a forgalomtól, másrészt hogy mit csinál a weboldal. Pl. nem mindegy, hogy egy webáruház vagy videómegosztó ahova 4K-s videókat tölthetnek fel.
"Pl. nem mindegy, hogy egy webáruház vagy videómegosztó ahova 4K-s videókat tölthetnek fel"
Hidd el, webáruházak alá is szörnyeteg hardver kell, ha nem csak szállingózik a vásárlóközönség.. Nyilván ez nem az Ilonka kézműves fülbevaló shop kategória.
Mondjuk egy ilyesmi: [link]
Tehát egy termék lenne rajta, néhány variációval és azoknak az információi lennének leírva külön fülek alatt, esztétikusan, meg meg lehetne rendelni a terméket...
A “sokba” pedig relatív.
Őszintén szólva azzal nem kerültem közelebb semmihez, hogy leírtátok hogy 1 és 100 millió között, mert ezt eddig is tudtam...
Nyílván egy ilyen típusú oldal, amit linkeltem, az közelebb van az előbbihez, de még így is nagyon nagy az intervallum.
"Hidd el, webáruházak alá is szörnyeteg hardver kell, ha nem csak szállingózik a vásárlóközönség.. Nyilván ez nem az Ilonka kézműves fülbevaló shop kategória."
Ezt rosszul gondolod.
Egy kidobásra itélt, harmatgyenge PC is megfelelő lehet napi 2-3000 vevő kiszolgálására, mondjuk 2000 féle termékbázissal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!