Való-e nekem a programozó szakma?
Tegnap a youtuberól elkezdtem tanulni python programozást. A nagyon alap dolgokat megtanultam, pl while, for, elágazások, és ma délelőtt írtam egy "programot" ami meghatározza hogy a beírt szám prímszám vagy sem. Semmi segítséget nem alkalmaztam az internetről, csak ezt a youtubeos tananyagot ahol elmagyarázza a dolgokat. Ez az általam írt program kb 20 sorosra sikeredett, és azzal van a problémám, hogy ezt a rövidke kódot is nehezen látom át. Most találtam ezt a videót ( [link] ) és csak bámulok hogy mennyire érti a srác. Gyakorlással ez fejlődni fog vagy hagyjam ezt a programozást? Sok gyakorlással és tanulással el lehet jutni erre a szintre?
16F
Egy-két nap után nem tudom, mégis mit akarsz?
Az biztos, hogy a youtube videók csak a hobbi szint eléréséhez elégségesek, átfogó, érdemi tudás megszerzéséhez nagyon kevesek.
Pláne, ahogy ti fogyasztjátok.
Persze!
16 évesen még nem lehet kimondani, hogy "mi nem való neked."
Ha téged érdekel a programozás és ilyen téren szeretnél elhelyezkedni, akkor miért ne?
Nyílván sokat kell majd tanulnod, de ez a legtöbb szakmánál így van.
Úgyhogy csak hajrá, csináld azt ami érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!