Ha nulláról ingyen akarom megtanulni a weblapkeszitest akkor mi legyen az első anyag?
60#
Ez nagyon rossz hozzáállás és durva általánosítás.
Én is úgy kezdtem neki a programozásnak otthon, hogy nagyon sok pénzt akarok keresni. Ez volt az egyetlen olyan szakirány, ahol azt láttam, hogy a határ a csillagos ég, hiszen alkalmazotti viszonyban nagyon jól fizet és könnyű vállalkozást indítani, ha bármit letudsz programozni.
Szóval elmentem a BMEre Mérnökinformatikus képzésre.
Abszolút semmit nem jelentett, hogy a BMEn találkoztam mindennel elsőre és csak a pénz motivált.
Hiszen a pénz motivált, hogy válasszak 1 adott területet, csak arra fókuszáljak és abban jó legyek. Közben amúgy meg is szerettem.
Most a tapasztalatommal fizetés szempontjából szerintem top 10%ban vagyok és szerintem itt is maradok, mert most is fejlesztem magam.
Szóval tökéletes ok a pénz motiváció a programozásba kezdésnek. Hiszen ez a motiváció fogja majd benne tartani a lelket, hogy a karrieredet a lehető leggyorsabban és jobban vidd előre.
... és nem fogsz leragadni egy random KKVnál, mert kényelmes, jók a kollégák és érdekes a probléma amivel foglalkozni kell.
A pénz, mint motiváció nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!