Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha nulláról ingyen akarom...

Ha nulláról ingyen akarom megtanulni a weblapkeszitest akkor mi legyen az első anyag?

Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
19%

60#

Ez nagyon rossz hozzáállás és durva általánosítás.

Én is úgy kezdtem neki a programozásnak otthon, hogy nagyon sok pénzt akarok keresni. Ez volt az egyetlen olyan szakirány, ahol azt láttam, hogy a határ a csillagos ég, hiszen alkalmazotti viszonyban nagyon jól fizet és könnyű vállalkozást indítani, ha bármit letudsz programozni.

Szóval elmentem a BMEre Mérnökinformatikus képzésre.

Abszolút semmit nem jelentett, hogy a BMEn találkoztam mindennel elsőre és csak a pénz motivált.

Hiszen a pénz motivált, hogy válasszak 1 adott területet, csak arra fókuszáljak és abban jó legyek. Közben amúgy meg is szerettem.

Most a tapasztalatommal fizetés szempontjából szerintem top 10%ban vagyok és szerintem itt is maradok, mert most is fejlesztem magam.

Szóval tökéletes ok a pénz motiváció a programozásba kezdésnek. Hiszen ez a motiváció fogja majd benne tartani a lelket, hogy a karrieredet a lehető leggyorsabban és jobban vidd előre.

... és nem fogsz leragadni egy random KKVnál, mert kényelmes, jók a kollégák és érdekes a probléma amivel foglalkozni kell.

A pénz, mint motiváció nagyon jó.

2023. máj. 24. 23:26
 62/62 anonim ***** válasza:
26%
Az komoly, rendesen beskáláztad magad a top 10%-ba.
2023. máj. 25. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!