Melyik ingyenes weblapkészítőt ajánlanátok egy egyszerű, fájlok megosztásával, bejegyzések írásával foglalkozó, esetleg egy YouTube csatornával párhuzamosan működő magán weboldalhoz?
Erre szerintem felesleges a WordPres.
Bőven elég és sokkal gyorsabb, valamint kevésbé támadható valamilyen statikus oldal generátorral készített weboldal.
Ezek a leg jobbak és leg egyszerűbbek
Bootstrapp alapokon ajánlani tudom: [link]
CMS jellegű nagyjából a WordPrest próbálja át vinni statikus alapokra:
1
A Blogger nemcsak bloghoz jó? Én nem blogot hanem weboldalt szeretnék
1-es azért a wordpress telepítése odafigyelést igényel picit.
Ha online weboldalt szeretnél szerkeszteni amihez nem kell semmit telepíteni a gépeden,és ingyeneset, és megelégszel a kevés sablonnal, akkor a weebly is jó ehhez. Az könnyen kezelhető.
Ingyenes, de van fizetős része, de ez független, ha nem akarsz semmit fizetni és meg tudod oldani abból amik vannak sablonok, találsz szimpatikusat, de a fizetős ilyen,hogy pl. a webcím, domain, illetve úgy emlékszem itt is vannak pluginok is, de nem akarok hazudni, valami ingyenes van ami nem úgy emlékszem, de van több ingyenes is.
De nem kell telepítened semmit. Amúgy saját sablont is lehet ott is készíteni. Illetve ha lesz weboldalad, akkor nem simán így lesz, hogy weboldalcím.com, hanem weboldalcím.weebly.com.
Ha fizetsz akkor tudod úgy is, hogy weboldalcím.com
De több oldalt is tudsz készíteni ha netalántán többet szeretnél készíteni.
Nem kell telepíteni a Wordpress-t, regisztrál a [link] aztán csinálhatja az oldalt.
De ha vesz tárhelyet, sok tárhelyszolgáltató kínál 2 kattintásos Wordpress telepítést.
9-es én a wordpress.org-ról írtam, azt kell telepíteni, és a wordpress.com-al ellentétben van bőven sablon plugin és stb.
A worpress.com szintén behatárolt, nem annyira ad nagy szabadságot a felhasználónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!