Melyik ingyenes weblapkészítőt ajánlanátok egy egyszerű, fájlok megosztásával, bejegyzések írásával foglalkozó, esetleg egy YouTube csatornával párhuzamosan működő magán weboldalhoz?
Figyelt kérdés
Tehát csak én osztanék meg és én írnék az oldalra. Olyasmit kell elképzelni, hogy a YouTube csatornán azt mondom a videóban, hogy A honlapra felteszem a... és akkor fent van. Vagy: a honlapomon bővebben is olvashatnak erről. Melyik a legalkalmasabb és legkönnyebben kezelhető ingyenes weblapkészítő erre a célra?2023. márc. 13. 22:42
11/12 anonim válasza:
8-as nem ismerem azt.
Amit ismerek még a wix, de az gyakran omlik össze szerkesztéskor is. Régen flash alapu volt, most nem tudom, de marha lassú, amugy az is jó lenne ha nem lenne lassu,és nem omolna össze.
Illetve a squarespace-t ismerem, de az fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!