Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha nulláról ingyen akarom...

Ha nulláról ingyen akarom megtanulni a weblapkeszitest akkor mi legyen az első anyag?

Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
50%
48-as én soha nem indulok ki semmiből gyk-n. Ezért írtam, hogy nem kéne ajánlgatni a szerverprogramot neki, miközben a kérdésből is az derül ki, hogy azt se tudja hol kezdje és mi az a weboldal, sem a könyvtár rendszerről sem tud semmit, de voltak itt olyan válaszolok akik tök jó dolgokat írtak hogy először is miket kéne tudnia.
2023. máj. 20. 12:34
 52/62 anonim ***** válasza:
50%

48-as Ja és a pakolgatásnál nem a hostingra gondoltam. Eltévedtél, nem a tárhelyen való pakolgatásról, hanem arról, amikor még tanulja kódszerkesztőbe és az elkészített weboldal könyvtárára, ahol nem mindegy hogy mi hol van hogy a gyökérkönyvtárba vagy nem, mert ha nem a megfelelő helyre teszi, akkor a weboldal sem fog úgy megjelenni neki, mikor kódolás közben csekkolja.

A hosting egy következő tanulni való.

2023. máj. 20. 12:42
 53/62 anonim ***** válasza:
50%

Kezd el tanulni ha annyira érdekel, én csak azt mondom, hogy készülj fel, hogy lesz amikor gyakorlás közbe azt fogod érezni, hogy hülyét kapsz, mikor elírsz valamit és nem találod hol írtad el és mondjuk csak lefelejtettél egy tag-et vagy ennél is egyszerűbben egy "."-ot. Vagy ha nem megfelelő a kódszerkesztőd, és nem tudja a html5 css3-at és stb.

Azért programok ismerete is kell. Van egy kérdés, hogy hogy tanuld a weboldalkészítést, de a másik kérdés majd az lesz, hogy tanuld meg a kódszerkesztő program kezelését, mi hol van, és melyik a legjobb és etc.

Az átlag emberek azt hiszik egyszerű csak bedobálják az elemeket mint a lego-ba ez az elképzelés, vs. valóság meg ennél összetettebb tudást igényel,folyamatos tanulást, angol nyelvet, ahhoz hogy piacképes legyen az ember.

De a válaszod alapján nem érdekel annyira, mert írtad az egyik válaszodban.

2023. máj. 20. 12:54
 54/62 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés hogy kezdjek e el tanulni hanem hogy konkrétan milyen anyaggal kezdjek.
2023. máj. 20. 13:01
 55/62 anonim ***** válasza:
50%

Az iskolában "jellemzően" a Html-t tanítják először, mondjuk visual code szerkesztőben, pár egyszerű weblap létrehozása, aztán bejön mellé a css, aztán bootstrap, és utána javascript.

Ha csak akarsz saját weblapot, akkor WordPress. Nézel YouTube videót, közben csinálod, és már az első nap lesz sikerélmény bőven.

2023. máj. 20. 13:16
 56/62 anonim ***** válasza:

54-es ezt kell neked magadnak felépíteni, ha önmagad akarsz tanulni, linkeltek neked oldalakat és jeleztek neked weboldalakat ahol alap dolgokat tudsz tanulni, az alapján fel tudod építeni.

De első körben az első válaszolók kérdéseinek kéne utána nézned, és ugye a saját számítógépeden a könyvtár fogalmával kéne tisztában lenni, hogy ha eljutsz a gyakorláshoz akkor tudd, ha netalántán ilyen kérdésed lenne, hogy elkezdted kódolni, de mikor csekkolod semmi nem jelenik meg vagy nem úgy ahogy kéne.

Kódszerkesztő programokat is meg kell tanulni kezelni. Irtam ha érdekelne, már az összes választ elolvastad volna többször és egyesével utána néztél volna azoknak amiket írtak és amiket linkeltek.

2023. máj. 20. 13:25
 57/62 A kérdező kommentje:
Első anyagban nincs mit felépíteni.
2023. máj. 20. 15:29
 58/62 anonim ***** válasza:
50%

Valamilyen frontendes Udemy kurzust ajánlanék.

Ott megtanítják az alapokat.

Elsőnek HTML, CSS, Javascriptet kéne tanulnod. Ez alap tudás, amivel önállóan nem leszel sikeres.

Ezt követően kell majd React vagy Angular tudás, ahol Typescriptet kell használnod majd Javascript helyett.

Ezen a ponton tudsz "haszontalan", de akár jólkinéző és látszatra működő weboldalakat készíteni.

Ez után kéne valami backendes dolgot tanulni, ami az esetedben a legegyszerűbb mondjuk a NodeJs lenne és elvileg ez után már szinte bármit le tudsz majd programozni.

Persze nagyon elnagyoltam és sok év lesz mire eljutsz oda, hogy bármi esetleg tényleg felhasználható és jól működő rendszert csinálnál.

2023. máj. 20. 17:29
 59/62 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg még annyi, hogy szerintem nem éri meg ilyen 3-5 ezeres összegektől megijedni.

Egy Udemy kurzust mindig meg tudsz venni 10-11 euróért. Ha nem is azt az árat látod, akkor írsz az ügyfélszolgálatnak, hogy láttad olcsóbban is a kurzust és sajnos a jelenlegi áron nem engedheted meg magadnak. Mindig küldenek kupont, amivel a legolcsóbb áron meg tudod vásárolni.

Technikailag ilyen kurzusok nélkül is tudsz tanulni, de sokkal lassabban. Tehát nagyon megéri az elején ilyenekkel elindulni és többszörösen visszafogja majd hozni az árát a későbbiekben.

2023. máj. 20. 19:41
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de belőled nem lesz semilyen fejlesztő.

Az írásaidból kiderül hogy nem is érdekel az egész, csak azért akarsz megtanulni programozni hogy annyi pénzed legyen hogy ne tudd megszámolni. Ezzel a hozzáállással munkát sem fogsz kapni. Te nem akarsz mindent megtanulni, csak azt amiből pénz van, de a "felesleges" dolgok nélkül azt sem fogod tudni hogy mit csinálsz. Ez a szakma pont az ami a "téma szerelmeseinek" való.

Csak akkor leszel jó benne, ha szereted és érdekel amit csinálsz.

És soha nincs vége a tanulásnak. Sohasem fogsz mindent tudni.

Ha ennek ellenére is foglalkozni akarsz a dologgal, akkor nézz egy pár udemys képzést. Tudom az nem ingyenes, de a jövődbe fektetsz, nem elszórod.

2023. máj. 24. 23:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!