Ha nulláról ingyen akarom megtanulni a weblapkeszitest akkor mi legyen az első anyag?
37-es oké, de aki tanulni akar az inkább ott kezdi, hogy tanfolyamokat keres ahol megtanulja az alapokat, de a tanfolyam után meg tovább tanul, ismétel és stb.
Egy felépített tanterv ahol logikusan van felépítve a tudás nem teszi katyvazzá a tanulásod, mintha csak magadtól kezdenél neki, miközben azt se tudod hol kezdd.
De ha mégis magadtól akarod tanulni, akkor arra való az internet és a különböző tanfolyamok tanmenetét is meg tudod nézni. Magyar szakirodalmat ne nagyon várj, ezért írtuk, hogy ehhez kell tudni angolul mert a legtöbb szakirodalom angolul van.
36-os én vagyok a 28-as, én azt írtam elavult, de amit te írtál az teljesen más, olvasd már vissza, amit írtál.
Idézem amit írtál:
"Tehát aki azt mondta, hogy a html-t már nem érdemes megtanulni hanem a html5-ot az szerinted tévedett?"
Khm.
Hol írtam ilyet 28-as válaszomban?
Amúgy az első tananyag megtanulása nem zárja ki a további tanulást.
Bocsi de aki szakember oktató, felépít ilyen tananyagot az is rengeteg munka, sőt van hogy évekig tartó is, mert felveszi, szerkeszti és stb. dolgozik, magyarán a tudását alakítja pénzzé, és így segít azoknak akik meg akarják tanulni.
Irtak többen több tippet, youtube, különböző linkek, ha ingyen akarsz tanulni nézz utána, jegyzetelj, nézz utána fizetős tanfolyamoknak , ingyenes tanfolyamok és a tananyag részeit írd fel és az alapján építsd a tudásod. De szakembertől tanulj, ne kóklerektől, mert na akkor lesz felesleges a tudás, ha kóklerektől tanultál.
*"Amúgy az első tananyag megtanulása nem zárja ki a további tanulást."
Bocs megint lemaradt az idézőjel, javítva.
40-es inkább nem válaszolnék erre a kérdésre, olvasd vissza mit írtam a html-ről és a html5-ről.
:D
" Irtak többen több tippet, youtube, különböző linkek, ha ingyen akarsz tanulni nézz utána, jegyzetelj, nézz utána fizetős tanfolyamoknak , ingyenes tanfolyamok és a tananyag részeit írd fel és az alapján építsd a tudásod. De szakembertől tanulj, ne kóklerektől, mert na akkor lesz felesleges a tudás, ha kóklerektől tanultál. "
Ép azért van a kérdés hogy koklerekbe ne fussaj bele. Ez lehetne ha az írásod első részét fogadnám meg s nem valami konkretumot
Csak azt felejted el, hogy aki netről tanulja, az veszi a fáradtságot és tájékozódik, hogy mi a különbség a kókler és a szakember között, és kutat ingyenes tanfolyamok között és megnézi a forrást, magyarán tudja, hogy csekkolja hogy ki ért hozzá és ki nem. Most egységes választ nem tudunk adni, ha youtube-on nézed ha csak azt nézed, hogy ha valaki angolul akar tanulni, akkor nyilván nem egy indiaitól fog angolul tanulni, hanem egy nyelvi professzortól, aki angol.
Az a probléma, hogy már töménytelen mennyiségű linket linkeltek neked és te még mindig vitatkozni akarsz azon, hogy hogy érdemes tanulni, ahelyett hogy utána néztél volna már a linkeknek és elkezdted volna a tanulást.
Van akinek megy magától is a tanulás,és van aki tanfolyamon tanulja, mert vagy nincs ideje kutatni, mert épp van bőven mivel foglalkoznia, vagy nem tudja hogy kezdje el és hogy épül fel logikusan, vagy egész egyszerűen meg akarja fizetni a tudást, mert értékes információkat ad az aki egyetemen is tanítja. De egy a lényeg, már az oktató felépítette logikusan a tananyagot, és nem kell hónapokat azon szöszennie, hogy megtalálja a saját logikus tantervét ezért fizetnek a tanfolyamért inkább.
Az a probléma, hogy te ezen akadsz fenn, ahelyett, hogy már tanulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!