Az Év tablója szerű oldal mennyibe kerülne?
Amit tudnia kell az 3 rész.
1. Egy felület ahol feltöltöd a tablót meg név, cím, stb.
2. Admin felület amin jóváhagyom
3. Szavazás azaz egy felület ahol kiválasztja valaki melyikre szavaz és szavaz. Amit kérnék, hogy a szavazás 1 IP-ről csak 1x lehessen.
Erre várnék ajánlatokat.
Mérnök infóra járok. Távol áll tőlem a webprogramozás, a hálózat üzemeltetés felé specializálódtam. Mégis megtudnám csinálni, egy hasonló beadandó feladatom volt már.
Ha tényleg faék egyszerűre akarod, csak tegye a dolgát, akkor a reális ára szerintem 50 ezer forint.
Én talán 3 napig birkóznék vele, de egy ügyesebb egyetemista megcsinálja neked 2 nap alatt.
Ennél olcsóbban nem hiszem, hogy meglehet úszni... kivéve, ha te magad állsz neki.
11-es vagyok. Én nem vállalnám a feladatot, nem azért írtam. Csak csináltam már hasonlót, és nagyjából tudom mennyi munka van benne. Rendes cég biztos összedobja neked 1 nap alatt, de az drágább mulatság lenne.
Egyetemi csoportokban biztos találná rá jelentkezőt. Sok sikert.
11-es
Látszik hogy távol áll tőled a webprogramozás.
3 nap alatt úgy tudnád megcsinálni max ha csak erre fókuszálsz de 50-ből akkor sem jön ki.
Nem csak a programozásra kell gondolni hanem előtte a tervezésre, majd a tesztelésre. Viszont ha a legolcsóbb óradíjakat is nézed a szabadúszóknál is 4-5e Ft, és azért nem hiszem hogy mindezekkel együtt ez 10 óra alatt megvan.
Cég pedig nem fogja összedobni, ráadásul nem ennyiért.
Javaslom hogy maradj a hálózatüzemeltetésnél, és ne adj rossz tanácsokat és infókat.
Mindezt nem kötekedésből írom, hiszen mondtad hogy nem az a szakterületed, inkább a tisztán látás végett.
11-es vagyok.
"Látszik hogy távol áll tőled a webprogramozás."
Igen, de a kérdező nem egy profi oldalt akar, hanem egy egyszerű "poén" valamit. A legolcsóbb megoldást keresi, ezért én leírtam hogy mi a legolcsóbb megoldás, amit nem egy webprogramozó fog neki kivitelezni.
"3 nap alatt úgy tudnád megcsinálni max ha csak erre fókuszálsz de 50-ből akkor sem jön ki."
Persze, így értettem hogy 3 napig ezzel foglalkozok. Nekem ez 2 ezer forintos óradíj lenne, ami tényleg nem sok, többet kellene kérnem... de nem profi munkáról beszélünk. Gondolom a kérdező a ballagására akar egy szavazást lebonyolító oldalt, és semmi több.
Nekem már van kész admin rendszerem, amit nem sokban kellene átalakítani.
A tervezés, tesztelés pár óra lenne, mert alig kért funkciót. Egy ilyen projekt nem nagy fejtörő szerintem.
"Cég pedig nem fogja összedobni, ráadásul nem ennyiért."
Igen, írtam hogy az drágább mulatság lenne, főleg hogy ők nem feketén dolgoznának. Meg abban is igazad van, hogy nekik is több időre lenne szükségük, mint egy nap.
A beadandóm szinte ugyanez volt, sőt ott még több funkció is volt. Azzal 1 hétig szenvedtem, de a php-t is tanulnom kellett közben, mert más nyelvekhez voltam szokva. Fejlesztői/felhasználói dokumentációt is írnom kellett, azzal is ment az idő... na ilyet a kérdezőnek biztos nem csinálnék.
Nálunk rendszeresen erőltetik az ilyen projekt feladatokat a nem programozó szakirányon lévőknek is. Sokan pénzért megcsináltatják másokkal, és nálunk egy 50-ért simán bevállalják.
A prog.hun szoktunk ezen röhögni barátokkal. Mármint az árazáson. Mikor egy statikus céges honlapra akar valaki 300.000 Ft. :D
Na ez is ilyen. Kész modulokból össze tudnátok tenni a srácnak mert vannak. Javaslom a kérdezőnek nézzen utána főleg ha poén és nem akar költeni rá.
Az meg hogy milyen árakat írnak emberek az vicc.
Én pl velük dolgoztattam:
Náluk került 300.000 Ft-be egy igazán profi megjelenéssel, stb az igényeim szerinte egy partnerprogram oldal és minden hozadéka.
Azaz több felületen belépés(hirdető, admin, partnerek) és még sorolhatnám. Nagyon kis okos rendszer. És akkor egy egyszerű szavazós oldalra akar valaki fél millát kérni :D
Azt gondolom sokan el vannak tévedve itt és persze magáért beszél szerintem, hogy aki itt okoskodik az milyen szakember lehet ha ide jár fel munkára ajánlatot adni. Mármint aki 1 milláért dolgozik az nem ide jár fel szerintem. Lehet tévedek.
Én most mind megrendelői oldalról mesélek és kritizálok. De jelzem úgy hogy van pár megbízás is amit adtam és amire találtam céget vagy épp csak egy fiatalt aki megcsinálja. Projecttől függően. Szóval kedves kérdező ha akarsz írj rám. Adok még tippeket.
Az előttem szóló legalább reálisan írt :)
Egy ilyen egyszerű weboldalért pénzkidobás egyedi megoldást kérni.
(Kivéve ha olyan komoly terveid vannak, hogy erre vállalkozást építs..)
Akár egy sima WordPressel is meg lehet szerintem oldani, csak kell keresni egy plugint, amivel lehet szavazást indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!