Az Év tablója szerű oldal mennyibe kerülne?
Amit tudnia kell az 3 rész.
1. Egy felület ahol feltöltöd a tablót meg név, cím, stb.
2. Admin felület amin jóváhagyom
3. Szavazás azaz egy felület ahol kiválasztja valaki melyikre szavaz és szavaz. Amit kérnék, hogy a szavazás 1 IP-ről csak 1x lehessen.
Erre várnék ajánlatokat.
Néhány 500eFt-1 Mft +ÁFA kb. Az egyebektől (pl. grafikai dízájn bonyolultságától függően).
És nem kérek kioktatást, ma egy kőműves is elkér 80 - 100 eFt-ot egy napért.
500.000 Ft :D Hallod ennyiért nekem egy komplett hírportált csináltak meg.
Nyereményjáték, hírlevél, hírek, szerkesztők, jóváhagyás, admin, kereső, keresőoptimalizálás, stb.
Amit a kérdező kér kb kész modulokkal is megoldható kis kereséssel a neten.
Kőműves 80-ért naponta :D Hallod azért a szomszéd építkezésen lévő cigány kőműveseknek majd szólok mert ők napi 8 ezerért dolgoznak a szomszédomnak és a héten végeznek úgy is. :D Nem kötekedni akarok de szerintem valaki nagyon eltévedt itt :D Ha úgy lenne ahogy te mondod akkor 1,6 millát vinne haza 20 nap alatt egy kőműves. Nincs így...
És tudom nem kértél kioktatást, de elgondolkoztat hogy miért van hogy téged ezek szerint mindenhol mindenki kioktat. Talán mert amit írsz nem valós :D
Valós amit írt.
Ha nem wp-vel vanegoldva hanem egy eg, edi cms-el egy cégnél akkor tényleg lehet akár 1m is.
Akkor profi lesz.
Ha szólsz egy kedőnek, vagy szabadúszónak akkor is minimum a 600-700k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!