Szerintetek kb. mennyibe kerülhetett a lentebbi oldal elkészítése?
Engem személy szerint rohadtul idegesít valamiért ez a "ráviszem a kurzort valamire és benyőg egy hangot" stílus. Főleg, ha leviszem róla és újra odaviszem, újrakezdi a hangot is. Legalább mondaná végig.
Amúgy szerintem is sokba.
Ez olyan művészi jellegű oldal, azt se lehet kizárni, hogy teljesen statikus.
De ettől függetlenül, ha csak a játékokat nem vesszük mert azok külön 100 ezeres tételek.
Szóval, az alap oldal is fél millió -tól lehet ne, de figyelembe véve hogy ki a megrendelő tuti hogy milliós tétel volt + a belső cuccok, játékok.
Kösz a válaszokat! Akkor én a 300k-s tippemmel alábecsültem :)
Amúgy egy ismerős mondta, hogy valami hasonló oldal kellene neki, de a 300k-t is sokallta...
Arra, hog "hasonló oldal" nem lehet árajánlatot adni.
Pontos spefifikáció kell, letisztázva mi van a scope-ban és mi nincs.
Enélkül ez csak bohóckodás.
"valami hasonló oldal kellene neki, de a 300k-t is sokallta..."
Én erre szoktam mondani, akkor van a csináld magad módszer.
Bár ennek 90% -ban a vége az hogy semmi nem lesz belőle, 9% -a elkezdi, azt feladja. 1% meg végül inkább áldoz rá, de erős kompromisszumok közt.
300K talán egy kezdő grafikusra elég aki megrajzolja a grafikai elemeket ( [link] ), egy-egy animált gif -et.
De pl. a szélmalomnál a malom kerék, vagy mellette a madár fel-le repkedése már js -el oldja meg...
Ennek a weblapnak 90% -a a grafika, némi GIF és JS animációval.
A komoly meló itt a rajzolás, ha meg vannak a képek, onnantól kezdve már egyszerűsödik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!