Szeretném megtanulni a HTML és CSS kódolást, mi erre a legjobb módszer?
Sziasztok!
Elvégeztem már egy alap HTML és CSS "képzést" (internetes oldalon, ami egész jó volt), de még mindig nem elég a tudásom, hogy egy igazi CSS-t összeállítsak. (a honlap neve, ahova kéne, hungarianforum, hátha ismeri valaki)
Internetes és rendes kurzusok is jöhetnek, ami másnak bevált, nem baj, ha fizetős!
Ha tőle tanulsz, akkor garantálom, hogy profi oldalakat fogsz tudni létrehozni :D Tud a srác >.>
Én a freeCodeCamp-et szoktam itt ajánlgatni, szreintem nagyon jó. Nézd át a tananyagot. A lényeg, hogy egy csomó példaprojektet kell csinálni, amiből rengeteget lehet tanulni.
Én egy év alatt (munka és gyerek mellett) lenyomtam a Front End-et és a Data Visualisation felét.
A CSS-t tényleg csak úgy lehet megtanulni, ha használod. Minél többféle dolgot kitalálsz és kipróbálsz vele. Döbbenetesen sokrétű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!