Mi a legjobb módszer a mystartsearch.com és barátaitól való megszabadulásra?
Letöltöttem egy FLV playert, most már nagyon megtanultam, hogy nem kellett volna.
Letöltöttem vele még 3 alkalmazást (és az csak az amiről tudok), és termézetesen
a mystarsearch lett a kezdőlapom.Firefoxon sikerült leblokkolnom, Chrome-on még mindig nem.
Az alkalmazásokat is igyekezetem leírtani, uninstall-oltam a programot és a fáljkezelőben amit kidobott a nevére azt töröltem.
Letöltöttem a spy hunter 4et az kiadta, hogy kb300 nemkívánatos fájlom van, sok helyen olvastam, hogy kamu program, de pl. a FLV playernek azt a változatát írta ki amit letöltöttem.
A nod32 azt mondja minden rendben van, de engem nem győzött meg.
Gondoltam a windows alaphelyzetbe hozására, de olyan programok vannak rajta amiknek "már ;)" nincs meg a telepítő CDje.
A Firefoxot, meg a Chorme-ot mindenképp újratelepítem, de nemhiszem, hogy ez minden problámámat megoldana.
Mit tehetnék?
És ha már így minden szívbajomat kiirtam megamból, akkor még azt megkérdezném, hogy ha gyakran nézek sorozatokat a watchseries.agn és a videoweeden ami tele van addal meg spycookie-val akkor valami elővigyázatos intézkedés lenne a nod32 virusírtó mellé?
Vagy esetleg a már letöltött nemkívánatos dolgoktól megszabaulhatnék valahogy?
Előre is köszönöm! (már azt is ha csak végigolvastad a kisregényemet)
MalwareBytes-t próbáltad már?
A többi 100 mystartsearch-ös topikban is azt ajánlják.
Sok esetben segít az Adw Cleaner:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!