Nemrég kezdtem el CS: GO-zni, de a célzásom az katasztrófa. Milyen trükk/módszer a legjobb arra, hogy javuljon?
Rengeteg DM-et nyomok alap mapokon.
Rengeteg videót néztem meg, a célzásokról.
Órákat szenvedtem a configal, mire mindent jól beállítottam, célkereszten át egészen a grafikus beállításokig.
Körülbelül 100 órát játszottam eddig vele, de Competetiveken kiégek, és már kezd frusztrálni.
Mit csinálhatnék?
előszöris egykis önbizalmat...
másodszor játsz minél többet nálad jobb játékosokkal ha lehet, sokat tanulhatsz! én 6 év csézés és motmár 800 ora GO zással sem mondom hogy high vagyok de azért megállom már a felsöbbikben a helyem! DM,DM,DM,DM és DM :)))) és még 1 tipp probálj többet botozni, mind1 milyen mapon, semmi másra nemenj csak hogy minden botot maximum 2 inkább 1 lövéssel löjél el!!! milyen sensitivin jatszol? ha nagyon nem gondotlal hogy atszokj a kisebbre?? illetve ha kicsit natszol nemprobaltad meg nagyon?
Olvasom, szoktam nézegetni a kérdéseimet, csak mára már teljesen kiábrándultam belőle. Bármit, bármennyit gyakoroltam, egyszerűen nem sikerült megszokni a fegyvereket. A recoil az valami röhej, mintha csak akkor adná, amikor úgy tartja kedve a recoilnak. Mintha egy szerencseteremben lennék.
Az ide-oda mozgás az ellenfélnél meg még rá is tesz egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!