Egy designer tudna tanácsot adni a házi honlapom esetében?
Lévén, hogy ez egy házi nem kell vérprofinak lennie, de jó néven veszem a szakértői tanácsot.
Ez egy utcai applikációnak egy oldala lenne. A jobb oldali kép egy utcát szimulál, ami majd "animálódni" fog görgetésre.
Bal oldalon a képben majd az app design-ja lesz majd látható.
A kérdésem az, hogy mi mindent kéne rajta javítani? Mennyire jó az összkép mind szín, mind arány tekintetében?
Mert csak a design-ról alkotott első benyomásra vagyok kíváncsi. Az oldal funkciói még kész sincsenek.
A helyesírási hibát javítottam. Az valóban súlyos hiba. Köszi.
Mintha egy sportszeletet vagy lotto szeletet latnek.
De egyszerubb lenne tudni, hogy mi az alkalmazas lenyege.
Jelenleg ettol a designtol kifolyik a szemem.
Na ilyen jellegű tanácsokra van szükségem. Tehát a szín árnyalatokon kéne változtatni.
Amúgy az alkalmazás egy olyan keyboard app lesz, ami bekapcsolja a kamerát, így látszik a gyalogos előtt az út.
A honlap működésének lényege az lenne az, hogy amikor görgetsz lefelé úgy egy járókelő halad lefelé az utcán és kikerüli az ott elhelyezett tárgyakat (javascript, jquery és angular-rel megoldva) és a végén egy másik gyalogost is kikerül. Közben középen a telefonban mutatja magát a design-t.
Megspórolnám a következő köröket: nem ez nem egy világmegváltó ötlet, igen tudom hogy ilyen már 100 ezer van, nem soha nem lesz valódi üzlet ebből. Ez csak egy HÁZI!
Fura hazi, es ertelmet se latom. Bekapcsolja a kameramat seta kozben. Oke.
Ja, tul erosek a szinek, vedd lejjebb az intenzitast vagy mit, vagy mas szinkombinaciot probalj ki.
A hazakat se lehet ertelmezni elso ranezesre.
Csinalj sima kockahazakat haromszogtetovel.
A jarda tul szeles az uthoz kepest, lehetne szukebb. Eloszod azt hittem ket utat latok. Vagy az utat vedd vastagabbra es akar autot is tehetnel ra.
A kez ujjau picit furak. Vagy a tenyerhez kene meg egy kicsi borresz.
Köszönöm srácok. Ez solar segítek. Ja ez egy 3 credited tárgy és tanár area kér monkey, hogy novemberig csináljunk egy Kis alkalmazást holnaptól designs.
Gondoltam vadidegenekkel tesztelem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!