Webszerver fájlszinkronizációra mit használtok/mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Van pár, de nekem pont webszerver miatt kellene (valós egyidejűleg) de az Rsync csak 1 percenként fut le. Lsyncd már azonnali másolatokat készít, de viszont csak az 1 oldal van levédve biztonsági kulccsal, visszafelé már nem.
lsyncd, rsync, gluterFS, BindFS, Mirror, Rsync...
#lsyncd #gluterFS #BindFS
2022. aug. 1. 16:37
31/42 anonim válasza:
Eleve oda kell feltölteni... A webheadek csak továbbítják oda, semmi mást nem csinálnak.
32/42 A kérdező kommentje:
Már negyedik oldalon vagyunk, jó lenne már valami megoldás :)
Ma is 90 percre leállítják a szervereket:
Az egy hónap alatt a 2. VPS már 4x esett ki,
3. csak 1x (de az is sok),
az 1. VPS ami több éves eddig nem.
2022. aug. 9. 13:32
33/42 anonim válasza:
A megoldáshoz elk kéne árulnod, mit akarsz szinkronizálni. Anélkül felesleges tippelgetni.
34/42 anonim válasza:
32: nem véletlenül ajánlottam a Servergardent, ott 99,99% az sla, ami évi max 52 perc leállás összesen, de gyakorlatilag ennek a töredéke szokott lenni max. De ha neked az olcsó vps kell... :)
35/42 A kérdező kommentje:
33-as, már 1 éve a fájlok másolásáról beszélünk...
34, nem rossz ez ennyiért, most csak 11,5 óra kiesés volt a 1,5 óra helyett:
2022. aug. 10. 11:01
36/42 anonim válasza:
De milyen fájlok? Ez a 36. komment, de sehol sem írtad le.
37/42 A kérdező kommentje:
Kérem a szellemi fogyatékosok akik nem fogták fel 4 oldal alatt se ne írjanak. Főleg akik az ABC-t sem ismerik és elolvasnák a kérdést amiben minden benne van...
2022. aug. 11. 21:32
38/42 anonim válasza:
tehát te sem tudod. Akkor kellemes vergődést.
39/42 anonim válasza:
Visszaolvastam az egész topikot, de semmi infó nincs róla, hogy milyen fájlokat szeretnél szinkronizálni, és miért. Titok? Tényleg nehéz lenne leírni? Tényleg érdekel most már :)
40/42 A kérdező kommentje:
Webszerveren a webfájlok. Nem értem mit nem lehet ezen megérteni.
2022. aug. 14. 12:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!