Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Amatőr vagyok, csak primitív...

Vurugya béla kérdése:

Amatőr vagyok, csak primitív módon jegyzettömbbel írok egyszerű html fájlokat - meg tudom valahogy csinálni, hogy egy mappa tartalmát lássa a honlapot néző júzer?

Figyelt kérdés

Ha a mappa fájljait fájlnevekkel mutatja, az is jó lenne, de képek lennének benne és ha kis képként mutatná, az lenne az igazi... rákattintva meg nagyban lehetne nézni...

Ezt a honlapot a párom használná, (még ennyit se ért hozzá, mint én) ő csak pakolna a mappákba, bővítené meg törölne belőle, és a júzerek mindig a mappa aktuális tartalmát látnák (a képekre vagy a fájlneveikre rákattintva esetleg bejönnének a képek neki).

2021. szept. 1. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

.html fájlba nem is fog működni, a php fájlok csak .php fájlként fognak működni.

A .php fájlban is tudsz használni html tageket és a php kódot <?php ?> tagek között kell írni :)

2021. szept. 4. 17:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Hogy csinálok .php fájlt? Ha ezt a kiterjesztést adom egy html fájlnak, akkor ismeretlennek veszi a gépem, böngésző se nyitja meg.
2021. szept. 4. 20:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Sikerült! Kösz mindenkinek!

A gépemen próbálkoztam, ez nem ismeri fel a php fájlt, de a szerverre feltéve máris OK volt.

2021. szept. 5. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ilyen ez, ha szerveroldali nyelvet használ az ember :D
2021. szept. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!