Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol lehet programozásfeladatok...

Hol lehet programozásfeladatokat találni, amik nem túl egyszerűek/primitívek?

Figyelt kérdés
A Google keresővel kerestem programozás feladatokat, de a szokásos egyszerű, mezei feladatokat tartalmazó oldalakat listázza ki nekem, ahol olyan feladatok vannak, amiket már évekkel ezelőtt is már unalmasnak és túl egyszerűnek tartottam. (Például írjon egy programot, ami kiszámolja a hogyishívják testnek vagy síkidomnak a területét/felületét/stb.-jét... Na, ilyen szintű feladatokat listáz ki nekem a Google, akárhogy konkretizálom a keresési kifejezéseket.)

2019. jún. 17. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Fejlessz egy ügyfélnyilvántartó rendszert. Lehessen rögzíteni az ügyfelek teljes nevét, születési dátumát (csak érvényes dátumot engedjen megadni, szökőéveket figyelembe véve). Az adatokat tárold adatbázisban. Lehessen új adatokat felvinni, listázni a rekordokat és név alapján keresni.

2. Csinálj egy termékeket nyilvántartó táblát, amiben a termékek megnevezése és egységára van. Ugyan úgy lehessen felvinni és lekérdezni, mint az első feladatban.

3. Az ügyfelek rendelhessenek termékeket. Tárold le, hogy egy ügyfél egy termékből hány darabot rendelt.

2019. jún. 17. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

[link]

[link]

[link]

Milliónyi hasonló oldal van még. Ha nem találtál semmit, akkor a google kereső valószínűleg lerobbant :D

2019. jún. 17. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2019. jún. 17. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne feladatokat keress, hanem projektötletet.

Keress valamit ami foglalkoztat és valósítsd meg. Sokkal többet tanulsz belőle mint feladatokból mert egy csomó olyan problémát is meg kell benne oldani amire még csak feladat sincs.

2019. jún. 17. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
2019. jún. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!