Miert ilyen bunkok es primitivek az emberek? (bovebben lent)
Miert van az hogy ha valaki itt feltesz egy szamara fontos kerdest ami egyaltalan nem hulyeseg es tenyleg komolyan kerdezi akkor olyan bunkoan es flegman valaszol nemelyik...pl.:
itt gyk-n feltettek egy kerdest hogy hosszabbito konektorba belefolyt a joghurt es erre a legtobb valasz bunko es hulyeseg volt... pl hogy nyalja ki... ezt miert kell. o csak meg akarta tudni hogy hasznalhato meg vagy mit tegyen hogy "megmentse"..
a masik hogy valaki feltesz egy kerdes es egybol rossz eloitelettel vannak rola...
pl. szinten itt gyk tettek fel hogy amerikai katonahoz hozza mehet-e egy tultartozkodott elso valasz egybol egy taplo ember volt... hazasodsz zoldkartyaert...nice..
ezt is miert kell honnan tudja valaki hogy nem szerelembol hazasodna..sehonnan...de megis itelkeznek...
es meg sorolhatnam ....
tisztaban vagyok azzal hogy nekem is jonni fognak hasonlo valaszok de ezzel csak sajat magukat jaratjak le..
elore is bocsanat az ekezet nelkuli iromanyomert.. nem magyar a billentyuzetem.
es persze tudom hogy nem minden ember ilyen es tisztelet a kivetelnek.
a tobbiektol akik magukra ismernek pedig kerdem en mire jo ez? noveli az egot ha valakinek "beszoltok"?
azt is tudom hogy vannak hulye kerdesek itt fent ez igaz de en azokrol beszelek akik normalis kerdest tesznek fel...nekik miert kell ilyen stilusban valaszolni??
28/N
Kezdem ott, hogy a trollok kivételével minden kérdező normálisnak tartja kérdését.
Persze, ez nem jelenti azt, hogy mások is.
Megjegyzem, a válaszoló is normálisnak tartja válaszát.
.
A fentiekből adódik, hoy oktalan kérdésre adott oktalan válasz, az bizony okos válasz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Ez egy 2013-as kérdés, nem tudom, hogy került most elő, de mindegy is. Szóval a válaszok, nem bunkók, hanem viccesek! Másrészt nézd meg a kérdező milyen kulcsszavakat adott meg, hát komolyan mondom el kap a röhögőgörcs: Konnektor, joghurt, vámpír... :D Erre mégis milyen komoly választ lehet adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!