A Bohemian Rhapsody filmen fújjognak meg anyáznak, amikor Freddy csókolózik egy másik férfival. Ezek az emberek ennyire primitívek vagy csak a nagyfiút játszák?
Nem igaz, hogy eljön egy ember erre a filmre és így kell viselkednie. Nem tudja mire ül be vagy hogy van ez?!
A fele nézőtér röhögött, legalább a tizede fújolt. Mintha nem lett volna egyértelmű, hogy lesz benne ilyen jelenet.
Egyébként meg annyira jó volt látni, hogy a fiatalabb generációt kevésbé hatotta meg a film, az 50-es férfi meg folyton a szemét törölgette. :)
Ők megélték azt, amikor a Queen az aranykorát élte.
Szerintem is jó lett nagyon és annak ellenére, hogy nem rövid a film, még néztem volna.
Én sem tapasztaltam ilyet... Hol nézted? (Csak mert akkor oda nem megyek.)
"Egyébként meg annyira jó volt látni, hogy a fiatalabb generációt kevésbé hatotta meg a film, az 50-es férfi meg folyton a szemét törölgette. :)
Ők megélték azt, amikor a Queen az aranykorát élte."
Én 20 vagyok, és pont azért bőgtem végig, mert nem élhettem meg.
Amikor voltunk egy nőt hallottam azt mondani, hogy 'jaj' de ő amúgy is a telefonját nyomkodta az egész film alatt.
Most tényleg, hol nézted?
Én egy átlagos, hetero vagyok. Számomra visszataszító azt látni, hogy két férfi csókolózik. Feltételezem, hogy más átlagos heteroszexuális ember számára is az. A szexualitás nem való az utcára, nem való olyan közösségi terekbe, járművekre, ahol a szexet gyakorló személyeken kívül más is jelen van, vagy más is jelen lehet.
Ettől eltekintve, a képzőművészet, a filmművészet témája olykor megkivánhatja, hogy ilyesféle szexust a vásznon ábrázoljanak. Aki effélén megbotránkozik, akár heteró, akár nem, az sajnos nem elég érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!