Hobbiból készítettem ezt az egyszerű játékot, mire lehetne használni?
Figyelt kérdés
Tavaly egy tanfolyam során (de attól függetlenül) készítettem egy egyszerű keresztrejtvény-készítő játékot HTML-CSS-JavaScript használatával, egy korábbi Python projektem által ihletve. Mobilon játszható vajon? Alkalmas lehetne pl. mobil applikációnak? Nehéz/könnyű? Jobb lenne ha csicsásabb lenne? Minden észrevételnek örülnék. :) Itt található: [link] 2021. ápr. 28. 19:26
31/40 anonim válasza:
Hát, csinálj más pályát, oszt majd teszteljük. HA bonyolult bővíteni, akkor érdemes átírni a kódot, hoy könnyen bővíthető legyen. :)
32/40 A kérdező kommentje:
Meglesz ez, csak még néhány nekirugaszkodás. :) Kösz a tesztelést és a biztatást!
2021. ápr. 29. 21:08
34/40 anonim válasza:
Amikor mobilon a betűkre kattintok, megjelenik a billentyűzet és kitakar mindent. Illetve szerintem a kész gombnak nem kellene passzként is funkcionálni, volt hogy véletlenül egymás után 2-szer nyomtam meg a siettség miatt, és vesztettem egy életet.
35/40 A kérdező kommentje:
Mobilon ez melyik böngésző? Nálam Chrome-on nem jön fel a billentyűzet. Ha nincs lerakott betű, a Kész gomb megnyomására kellene egy figyelmeztetés. Szerintem terveztem is, hogy lesz, de elmaradt. Ezért is jó egy független szem. :)
2021. ápr. 29. 23:30
37/40 anonim válasza:
Találtam egy kis bugocskát:
(jó, értem hogy az alig az rövid i :)
Vittem be a betűket, és még engedett rányomni egy betűre egyedikként, ami pont egy Joker volt. Kiválasztottam a G-t is azt hiszem.
38/40 A kérdező kommentje:
Valami hasonlót korábban már én is tapasztaltam, de nem tudom mi okozza. :) Talán a Vissza gomb és újabb próbálkozás megoldja.
2021. máj. 1. 21:42
39/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon fontos lenne egy külön szóellenőrző mező a tervezhetőség miatt, mert sokszor már késő amikor a program szól, mivel lehet hogy más szót már nem is lehet belerakni helyette.
40/40 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznosnak bizonyult az itt folytatott beszélgetés, ezért megpróbálkozom a folytatással, hátha... :) Az észrevételek alapján kicsit továbbfejlesztettem a játékot. Kezdetnek készítettem 7 egyre nehezedő táblát (én legalábbis annak szántam), a szavak érvényességének ellenőrzésére lehetőséget, folyamatos visszajelzést arról, hogy a táblára került betűk pillanatnyilag érvényes szavakat alkotnak-e, és ha igen, akkor a szótár alapján hány lehetőség marad a további fordulókban kitölteni a jelölt irányban rendelkezésre álló helyet. A pillanatnyi állást menti, így ha megszakadna, onnan folytatható. Végül egy "English first" verziót felraktam az itch.io-ra: [link] (Sokat mondjuk nem várok ettől, de legalább kipróbáltam ezt is :) ) Az angolom nem túl acélos, szívesen fogadom az építő kritikát, és általában mindenféle észrevételt, amit előre is köszönök.
2021. dec. 18. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!