Hobbiból készítettem ezt az egyszerű játékot, mire lehetne használni?
Figyelt kérdés
Tavaly egy tanfolyam során (de attól függetlenül) készítettem egy egyszerű keresztrejtvény-készítő játékot HTML-CSS-JavaScript használatával, egy korábbi Python projektem által ihletve. Mobilon játszható vajon? Alkalmas lehetne pl. mobil applikációnak? Nehéz/könnyű? Jobb lenne ha csicsásabb lenne? Minden észrevételnek örülnék. :) Itt található: [link] 2021. ápr. 28. 19:26
11/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm az észrevételeket! Mivel lehetne felhasználóbarátabb szerinted? Hogyan fejezhetném ki jobban, hogy egy fordulóban csak vízszintesen vagy függőlegesen rakhatunk le új betűket?
2021. ápr. 29. 15:01
12/40 anonim válasza:
Az pedig felháborító hogy a "kész"-re kell kattintani mielőtt lejár az idő. :D Igazán kiértékelhetné az aktuális állapotot, mert lehet hogy pont sikerült lerakni az utolsó betűt.
13/40 anonim válasza:
Pl. ha valaki elkezdi lerakni a beűket, akkor azok a helyek ahova még rakhat, kicsit más színnel jelennek meg.
14/40 anonim válasza:
Nem tudom hogy jelölöd-e valamivel az idő lejárta előtt, hogy az éppen kirakott szó szerepel-e a szótárban, mivel ha nem, akkor marha dühítő lehet ha nincs benne. Honnan importáltad egyébként a szavakat?
15/40 anonim válasza:
RSDSZGSÉGL -azért ebből komolyabb szavakat kirakni.. :)
Már rájöttem hogy ha a Kész-re kattintok, akkor kiderül hogy benne van-e a szótárban a szó. De aztán vissza kell pakolgatnom a betűket. Na az eléggé fárasztó. Jó lenne ha egy kattintással is megoldható lenne.
Nincs benne a szótárban sem a "segg", sem a "fos". Ez nem szép dolog. :)
16/40 anonim válasza:
Na jó, arra való a vissza gomb. :)
17/40 A kérdező kommentje:
Látom zajlik a tanulási folyamat. :) A Főoldal gombra kattintva el lehet jutni ahhoz a Pythonban "írt" projekthez, aminek ez egyfajta "eredménye" tulajdonképpen. Az abban használt szótár csonkított változata, amit itt használtam. Az mindig kényes kérdés, hogy milyen szavak legyenek elfogadottak. Mivel ezt nem műveltségi játéknak szántam, hanem szélesebb körnek, ezért inkább csak a közhasználatban inkább előforduló szavakat, és inkább csak a szótári alakokat fogadja el. Úgy gondoltam, hogy a sikeres játékokat fel lehetne tölteni valahova (egyelőre egy fb csoportot csináltam neki) és ott azért nem mutatnának jól a vulgarizmusok. :) Ha ilyen vacak betűket kap a játékos, akkor érdemes igekötőket vagy gyakoribb végződéseket kirakni, aztán később befejezni.
2021. ápr. 29. 17:20
18/40 anonim válasza:
32 forduló és 104 pont az nagyon rossz? :D
Egyébként a legnagyobb problémám hogy rohadt nehéz és fárasztó.
19/40 anonim válasza:
Értékes másodpercek mennek el azzal, hogy a joker betű kiválasztásakor fade in effektel jelennek meg a betűk. Számítógépen (mert ilyen méretű rejtvény mobilon esélytelennek tűnik, max tableten) a begépelést is engedélyezni kellene.
20/40 A kérdező kommentje:
Én használhatónak gondolom mobilon, pedig nem túl ügyes a kezem, és a szemem sem nevezhető élesnek. :) A 32 forduló és 104 pont hány százalékos kitöltöttség? Ez a legfontosabb az értékelés szempontjából. Ha a táblára kattintasz, megjelenik egy nyíl, és akkor már nem kell a betűket a táblára húzni, csak sorban rájuk kattintani. Ez a módszer működik mobilon is.
2021. ápr. 29. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!