Hobbiból készítettem ezt az egyszerű játékot, mire lehetne használni?
Szeretném értékelni, mert látom, hogy tényleg tettél bele energiát.
1. Nem tudom mi az istent kell csinálni. Egy játéknak 2021-ben egyértelműnek kell lennie, vagy ha nem az akkor fokozatosan kell bevezesse a játékost a szabályokba. Senki nem fogja elolvasni azt a kétoldalas szabályleírást még akkor sem ha amúgy nagyon alapos.
2. Hogy mobilon játszható-e: tápláld be a mobiltelefon böngészőjébe a linked és nézd meg. Amúgy valószínűleg nem.
3. Minden alkalamas mobilapplikációnak. Ha az a kérdésed, hogy sikeres lesz-e akkor az a válaszom, hogy nem.
4. Nehéz / könnyű: mivel nem tudom mit kell csinálni ezért nem tudom eldönteni
Ezzel együtt tényleg látszik, hogy beleraktad az energiát szóval emiatt nagy gratula! Fog ez menni.
Ha egyszer bőngészőből fut, akkor nyilván játszható mobilon is, böngészőben. Így legalább nem kell bajlódnod, hogy feltöltsd minden alkalmazásboltba.
Nem tudom, hogy nehéz-e, vagy könnyű, mert nem kétperces játék és nincs kedvem most játszani, csak belenéztem.
Egy ilyen keresztrejtvény játéknak nem szükséges ennél jobb grafika.
"Szabálytalan, a lerakott betűk nem esnek egy vonalba."
Ez eléggé Windows hibaüzenetes lett. (Értsd, érthetetlen, semmitmondó ;-)
Mentés mindenképpen kell bele szerintem, különben sok embert elvesztesz, illetve lehetne felhasználóbarátabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!