Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hobbiból készítettem ezt az...

Hobbiból készítettem ezt az egyszerű játékot, mire lehetne használni?

Figyelt kérdés
Tavaly egy tanfolyam során (de attól függetlenül) készítettem egy egyszerű keresztrejtvény-készítő játékot HTML-CSS-JavaScript használatával, egy korábbi Python projektem által ihletve. Mobilon játszható vajon? Alkalmas lehetne pl. mobil applikációnak? Nehéz/könnyű? Jobb lenne ha csicsásabb lenne? Minden észrevételnek örülnék. :) Itt található: [link]

2021. ápr. 28. 19:26
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
79%

Szeretném értékelni, mert látom, hogy tényleg tettél bele energiát.

1. Nem tudom mi az istent kell csinálni. Egy játéknak 2021-ben egyértelműnek kell lennie, vagy ha nem az akkor fokozatosan kell bevezesse a játékost a szabályokba. Senki nem fogja elolvasni azt a kétoldalas szabályleírást még akkor sem ha amúgy nagyon alapos.

2. Hogy mobilon játszható-e: tápláld be a mobiltelefon böngészőjébe a linked és nézd meg. Amúgy valószínűleg nem.

3. Minden alkalamas mobilapplikációnak. Ha az a kérdésed, hogy sikeres lesz-e akkor az a válaszom, hogy nem.

4. Nehéz / könnyű: mivel nem tudom mit kell csinálni ezért nem tudom eldönteni

Ezzel együtt tényleg látszik, hogy beleraktad az energiát szóval emiatt nagy gratula! Fog ez menni.

2021. ápr. 28. 19:43
 2/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Én igazából intuitívnak gondolom a kezelést, de általában hasonló dolgokkal játszom, ezért lehet azt is természetesnek tekintem, ami egy kezdőnek nem az. Igen, arra gondoltam, hogy sikeres lehet-e, de én néhány 100 főnél is sikeresnek látnám, rétegigényről van szó, nem divatos ma ez igazán. Kösz a biztató szavakat! :)
2021. ápr. 28. 20:28
 3/40 anonim ***** válasza:

Ha egyszer bőngészőből fut, akkor nyilván játszható mobilon is, böngészőben. Így legalább nem kell bajlódnod, hogy feltöltsd minden alkalmazásboltba.

Nem tudom, hogy nehéz-e, vagy könnyű, mert nem kétperces játék és nincs kedvem most játszani, csak belenéztem.

Egy ilyen keresztrejtvény játéknak nem szükséges ennél jobb grafika.

2021. ápr. 29. 03:40
 4/40 anonim ***** válasza:
Még nem kezdtem el rajt jatszani, de ha nincs, jó lenne rá egy automatikus mentés, mert nálam pl. teljesen hektikus hogy ha visszalépek a böngészőbe, akkor tudom-e ott folytatni ahol abbahagytam, vagy újratölti az egészet.
2021. ápr. 29. 10:51
 5/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm az észrevételeket! Mobilon "portré" a tájolása a kezelőfelületnek, így abban sajnos csak az tud nekem segíteni, aki valamilyen mobil eszközről (telefon, tablet) használja. Én egyetlen telefonon használtam, szerintem azon játszható. Játékidő kb. mint egy Scrabble játéknál, 20-40 perc. Szünet gombbal megállítható, de az oldalt nem szabad közben bezárni, újratölteni. Mentést nem tervezek egyelőre. Én is úgy gondolom, hogy nem kell jobb "kinézet", de ma már mindent csak a csomagolással lehet eladni. :)
2021. ápr. 29. 11:09
 6/40 anonim ***** válasza:
Igazából arra, amire készült, portfólióba berakni.
2021. ápr. 29. 11:33
 7/40 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kapkodnának az 50-es kezdőkért, úgyhogy a portfóliós dolgon kívül keresek valami egyéb halvány lehetőséget a hasznosításra. :)
2021. ápr. 29. 13:58
 8/40 anonim ***** válasza:
Hajrá, de sejtheted, hogy ha ez a tanfolyami záróanyag, akkor kb bárki összedob egy hasonlót, szóval valami komoly ötlet is kellene mögé, hogy termeljen is valamicskét.
2021. ápr. 29. 14:12
 9/40 anonim ***** válasza:

"Szabálytalan, a lerakott betűk nem esnek egy vonalba."

Ez eléggé Windows hibaüzenetes lett. (Értsd, érthetetlen, semmitmondó ;-)

Mentés mindenképpen kell bele szerintem, különben sok embert elvesztesz, illetve lehetne felhasználóbarátabb.

2021. ápr. 29. 14:55
 10/40 anonim ***** válasza:
A betűk teljesen véletlenszerűen generálódnak, vagy felhasználtad a magyar nyelvre jellemző betűgyakoriságokat?
2021. ápr. 29. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!