Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hobbiból készítettem ezt az...

Hobbiból készítettem ezt az egyszerű játékot, mire lehetne használni?

Figyelt kérdés
Tavaly egy tanfolyam során (de attól függetlenül) készítettem egy egyszerű keresztrejtvény-készítő játékot HTML-CSS-JavaScript használatával, egy korábbi Python projektem által ihletve. Mobilon játszható vajon? Alkalmas lehetne pl. mobil applikációnak? Nehéz/könnyű? Jobb lenne ha csicsásabb lenne? Minden észrevételnek örülnék. :) Itt található: [link]

2021. ápr. 28. 19:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

47 ha jól emlékszem.

[link]

2021. ápr. 29. 18:27
 22/40 anonim ***** válasza:

#20 Igen, az a kattintásos módszer egy idő után leesett, illetve sokáig azt gondoltam hogy kötelező kitölteni a rendelkezésre álló területet szavanként.

Egyébként szerintem tök praktikus lenne ha egy körben több szót is be lehetne írni.

2021. ápr. 29. 18:28
 23/40 anonim ***** válasza:
Hát igen, a hősit nagyon benéztem. Van egyáltalán h-val végződő szó az "ah"-on kívül? :D
2021. ápr. 29. 18:30
 24/40 anonim ***** válasza:

[link]

Szavak amiket hiányoltam a szótárból:

lik

málik

lemálik

alaki

pedig számítottam rájuk. :D Mivel rájöttem hogy nem kell egyből beírni az egész szót, elég ha részeknént megtaláljuk hozzá a betűket. Így jött ki a gerenda is. :)

2021. ápr. 29. 19:14
 25/40 anonim ***** válasza:
esetleg csinálhatnál több pályát ahol máshol vannak a kihagyások, illetve kisebbeket is, mert ez a pálya kezd unalmas lenni. :(
2021. ápr. 29. 19:15
 26/40 A kérdező kommentje:
Először is kérdés, hogy érdemes-e bele több munkát tenni egyáltalán. Ha igen, akkor én is gondoltam rá, hogy lehetnének ennél egyszerűbb táblák rövidebb szavakkal, kevesebb keresztező szóval, és lehetnének nehezebbek, több keresztező szóval, ritkábban érkező dzsókerrel.
2021. ápr. 29. 19:28
 27/40 A kérdező kommentje:
Érdemes egyébként a széleken levő szavakat beírni először, figyelve arra, hogy a keresztező szavaknál minél több lehetőség maradjon.
2021. ápr. 29. 19:31
 28/40 anonim ***** válasza:

Huh hát ez tényleg nagyon nehéz :D amúgy nekem nagyon tetszik.

Hogy lenne e kereslet rá, azt nem tudom. De ha nem csinálod meg, sosem derül ki. Én azt ajánlanám, hogy amikor van kedved foglalkozni vele akkor csinálgasd, és legyen belőle egy androidos verzió :)

Szerintem sokat nem veszthetsz vele :)

2021. ápr. 29. 20:28
 29/40 anonim ***** válasza:

A keresztrejtvény kitöltöttsége: 97.75%

A fordulók száma: 87

A tétlen fordulók száma: 3

Az elért pontszám: 202

Az összes játékban töltött idő: 4095 másodperc

Azt hiszem ráéreztem. :)

[link]

2021. ápr. 29. 20:40
 30/40 anonim ***** válasza:
Bár nagyon szomorú voltam mikor kiedrült hogy a várgróf nincs a szótárban. :D
2021. ápr. 29. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!