Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan reklámozzam a weblapom?

Hogyan reklámozzam a weblapom?

Figyelt kérdés
Készítettem egy elektronikus eszközökkel foglalkozó weblapot, amelyen telefon tesztek lesznek, és IT hírek, de ugye csak úgy nem fog senki sem rátalálni, ezért reklámozni szeretném. De hogyan?
2021. márc. 7. 20:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Látom, fejlesztetted tegnap óta az oldalad. Jó lett a logó bár kicsit lehetne élesebb is. A hírek is érdekesek, és frissek. A tesztet, amit csináltál, jó lett, elég részletesen leírtad. Szerintem sokat haladtál tegnap óta, ügyesen csinálod, még a végén ebből lehet is valami. Ha adhatok javaslatot, szerintem a google-lal reklámozd, így több oldalon is megjelenik.

2021. márc. 8. 20:05
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

11: Ne hidd....

Lopott, másolt tartalom a forrást nem megjelölve.

Példa: [link]

Innen: [link]

Ez plágium, károkozás. Töröld szerintem ezeket a lopott tartalmakat vagy jelöld meg a forrást.

2021. márc. 8. 21:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Megjelöltél ugyan egy forrást, de nem azt a forrást ahonnan Szó szerint vetted.

Ha szó szerint veszel valamit rakd idézőjelve és pontosan írd oda hogy honnan van, ne azt a forrást jelöld be, amit mások is bejelöltek.

Így, hogy tartalmakat másolsz, nem lesz esélyed, ha meg reklámozod akkor be is perelhetnek téged ...

domaint meg ne is akarj reklámozni...

ja és, ha jönnél olyan kérdéssel, hogy a google miért nem jelenít meg téged (hiába SEOzol így úgy amúgy...), akkor a válasz: lopott tartalmakat nem szeret a Google.

2021. márc. 8. 21:10
 14/29 anonim ***** válasza:

#12,13

Igazadvan, tényleg csak controll+c volt az egész :D

Kérdező, szerintem ha már másolod, akkor kicsit írd át a szöveget.

2021. márc. 8. 21:30
 15/29 A kérdező kommentje:
Lehet, igazatok van. De ezért nem büntetnek meg, ugye?
2021. márc. 8. 22:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem keresel vele pénzt, kutyát se fogja érdekeli, de még csak az oldalra se fognak találni.

Nincs azzal baj, hogy másolsz, de jelöld be honnan. Elég egy href rá. És odaírod hogy ez meg az azt írta..stb.

Ha már csinálod akkor vedd komolyan.

2021. márc. 8. 22:17
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon van mit reklámozni. Csak a szokásos "itt egyszer majd nagyon sok minden lesz" jellegű oldal, pársoros cikkel, amit ezek szerint másoltál valahonnan.
2021. márc. 10. 08:36
 18/29 A kérdező kommentje:
Jah, a google nem ad rá találatot :(
2021. márc. 10. 12:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Én egyszer belinkeltem, hogy ezt az Alsa-s laptopot (konkrét link volt) én fele pénzért elkészítem asztali gépben, majdnem bepereltek ;)
2021. márc. 13. 18:38
 20/29 anonim ***** válasza:
Úgylátom, törölte az oldalt :DD
2021. márc. 13. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!