Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy reklámozzam webooldalamat?

Hogy reklámozzam webooldalamat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy, sőt, egy csomó weboldalam és forumjaim, de most egyet szeretnék híressé tenni, nem akarok vele pénzt keresni, csak valamilyen úton-módón ingyenesen reklámozni és azt is elszeretném érni, hogy a google-re felkerüljön. Csak az egy probléma ezzel, hogy megcsináltam a logóma, de az eoldal rögtön újra ráírja a weboldal címét elrontva az egészet, éppen ezért cím nélküli lett. De hát így meg hogy találja meg a google? (már beküldtem a rendszerbe)
2009. aug. 4. 12:58
 1/3 anonim válasza:
mi a honlapod címe?:) én még anno a teveclubbon reklámoztam :D meg mindenhol ahol csak tudtam:)
2009. aug. 4. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
www.csillagszuletik.eoldal.hu
2009. aug. 4. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj szerintem még szerkessz rajta,csinosítsd mert így lehet,hogy sokan megnézzik,de ha senki se megy vissza akkor meg ha sok midnekinek nem tetszik akkor emg mi értelme?AZ,hoyg elmondhatod 10ezer látogatód volt vagy mi??

Szóval szerintem még szerkezgesd utána pedig irány a:

-teveclub.hu (1 datyojáért hirdetik neked egy ideig)

-beírod sok honlapba:

H:Szia,jó a honlapod nézzétek meg ezt is : www.csillagszuletik.eoldal.hu. vagy hasonló

-Van már kifejezetten ilyen oldal is ami hirdett.

-Indulj honlapversenyeken

-Keress sok tásroldalt (te hirdeted ő hirdett téged)

-És érd el azt,hogy érdekeljen sok embert az odlalad legyen minid gvlami friss én pl:minden nap teszek fel valami meglepetést:híreket,avartokat stbb..az oldalam címét nem írom le :)

-Írsz sok fórumba

-Myvip,iwiw stb...

-Youtubra is tehetsz fel reklámot a honlapodról (mondjuk azt is hírdetni kell,hogy megnézzét,de utána ha sokan látják.....)

-Írj csetbe

-Youtubon írhatsz a csillagszületikbe commentet amibe leírod a honlapod

-Ismerösök

-Msn

és még sok minden,pl.: most is sokan megnézték a honlapodat.

2009. aug. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!