Hol reklámozzam a honlapomat?
Figyelt kérdés
Számomra az lenne a kézenfekvo, h forumokon, blogokon esetleg ilyen oldalakon, de ugy tudom, h nem naon szeretik a hirdetés ezen modjat. gugli/etarget hirdetésekre nem szeretnék költeni. 5let/tanács?2010. dec. 15. 15:14
1/7 anonim válasza:
Csinálj érdekes honlapot, és tedd keresőbaráttá. Ez utóbbinak könyvtárnyi irodalma van és baromi gyorsan avul el, szóval neten olvass utána, hogy keresőoptimalizálás.
2/7 A kérdező kommentje:
egyelore indexelni se hajlando google az oldalamat. eddigieket 1 nap utan lementette. most vettem domain-t meg sokat szenvedtem az oldallal és a domain-re se talal ra. addurl-eztettem is. meg ha jol tom pagerank-et is a neten talalhato linkjeidbol szamolja, azaz be kéne irogatnom mindennél tobb input mezobe...
2010. dec. 15. 17:12
3/7 anonim válasza:
Sok apróhirdetéses oldal van,ahol nagy a látogatottság és rátalálnak a linkedre. Pl: [link]
mondjuk ez egy pénzes példa volt, de van ingyenes is. Vagy csak írj be egy szót Google-be, amelyiket kiadja valószínűleg van az oldalon Statisztika rublika is. Ott nézd meg a látogatottságát az oldalnak.. ha nagy tuti találsz olyan menüpontot, vagy hasonlót, hogy "Itt hirdess!" stb..
Ha segítettem akkor légyszi a zöld kezecskét:P
Bye.
4/7 A kérdező kommentje:
hirdetésekre nem szivesen koltok
2010. dec. 17. 04:14
5/7 anonim válasza:
Ha nem hirdetsz, akkor mégis hogy akarod reklámozni?-.-"
6/7 A kérdező kommentje:
a legtobb oldal nem hirdet. lattal mar iwiw,index,origo,moovie,youtube,google,twitter,facebook reklamot? akkor hogyan talaltak ra az emberek? sztem nem csak hirdetéssel lehet befuttatni egy oldalt.
2010. dec. 19. 04:37
7/7 anonim válasza:
ha nem koltesz ra, akkor nehezen fog menni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!