Hogyan reklámozzam a weblapom?
Figyelt kérdés
Készítettem egy elektronikus eszközökkel foglalkozó weblapot, amelyen telefon tesztek lesznek, és IT hírek, de ugye csak úgy nem fog senki sem rátalálni, ezért reklámozni szeretném. De hogyan?2021. márc. 7. 20:30
2/29 anonim válasza:
Elsősorban ide is belinkelheted, ha igényes akkor szívesen olvasom.
3/29 anonim válasza:
Figyelj kérdező, ha gondolod, szívesen segítek a weboldalad fejlesztésében, természetesen ingyen.
Ha gondolod írj privátot :)
4/29 A kérdező kommentje:
Hát igazából még nagyon az elején tartok, mégcsak 1 hírt tettem fel, és még eléggé hiànyos, de mindennap fejlesztem, és holnaptól minden nap teszek fel híreket, hetente egyszer teszteket.
2021. márc. 7. 21:25
5/29 A kérdező kommentje:
Ez az oldalam. A blog részben lesznek a tesztek, a híreknél pedig a hírek. Tudom, hogy elég silány kinézete van, de még egyáltalán nincs kész az oldal.
2021. márc. 7. 21:30
6/29 A kérdező kommentje:
Https://www.techarena7.webnode.hu/
Ez az, csak az előzőt elrontottam.
2021. márc. 7. 21:31
7/29 anonim válasza:
A #5-ös link a jó :) csak ki kell másolni, és beilleszteni a böngészőbe.
Megnéztem az oldalad, hát mit is mondjak, nincs sok látnivaló rajta :D egy hír van. Szerintem ha így folytatod, hogy érdekes híreket teszel fel, akkor ebből még lehet is valami. Sok sikert :)
8/29 anonim válasza:
Nézd, webnode-os oldal SOHA nem lesz népszerű, és főleg nem fogsz belőle bevételt látni. Ha mást nem is, egy egyszerű Wordpress-t telepíts fel egy saját domainre, én nem tudnék komolyan venni egy olyan oldalt ami egy ingyenes webnodeos, wixes gportálos meg hasonló sablonokból felépített oldalon vannak. Ha kell ellátlak tanácsokkal
9/29 A kérdező kommentje:
Én ebből nem szeretnék bevételt csinálni, egyszerűen csak csinálnám. Én is gondolkoztam, hogy kellene domaint venni, csak addig nem akartam, míg nem derül ki, hogy lenne-e nézettsége. Esetleg tudtok ajánlani valami domain szolgáltatót?
2021. márc. 7. 22:24
10/29 anonim válasza:
#9. Van egy mód rá hogy ingyen kapj, nem nem illegális, hanem egy promóció keretén belül kapod ezt meg a domaint. [link] HAndrás oldalán jobb oldalt van egy Rackhostos banner, ami 3e forintot ad, amiből beregizhetsz ingyen. Ja, és ha nem ismered mint YouTuber nézz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!