Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen OKJ képzés segít abban...

Milyen OKJ képzés segít abban hogy megtanuljam a weboldal készítést és milyen munkáknál tudom ezt hasznosítani?

Figyelt kérdés
Informatikai iskolába járok, de a programozástól nagyon elvették a kedvem, elég keveset tanultunk a weblap készítésről, de az fogott meg a legjobban és szeretném tudni hogyan tudnék elhelyezkedni ezzel az életben.

2021. jan. 13. 20:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A saját vállalkozás is elég. De ha akarsz mehetsz alkalmazottnak is kitanulni. Most a covid miatt mindenki webáruházban gondolkodik.
2021. jan. 13. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem infon belül a web a leg kevésbé érdekesebb.

Van egy vállalati web fejlesztő szakmám... 2d szövegek meg képek. Ezt a híroldalak csinálják.

2021. jan. 13. 23:32
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

"Informatikai iskolába járok, de a programozástól nagyon elvették a kedvem, elég keveset tanultunk a weblap készítésről"

A rossz hír az, hogy weblap készítésénél is kell programozni, feltéve hogy valami normális weboldalt akarsz létrehozni, nem valami statikus vackot, ami talán a 2000-es évek legelején még megállta volna a helyét.

2021. jan. 14. 08:05
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
2-es,1-es vagyok,lehet hogy nem érdekes de nagyon jól lehet keresni vele,150 e Ft egy weboldal,alsó hangon,férjem csukott szemmel 3 nap alatt megcsinálja. 7 szamjegyut keres vele egy hónap alatt,legálisan,számlával,tisztan,járás vállalkozó. Szóval lehet uncsi,de jól fizet. De azért kellett pár év,míg belejött.
2021. jan. 14. 08:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Katás vállalkozó* átírta a mobil,bocs.
2021. jan. 14. 08:06
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

5/5

Szerintem ezt eltúlzod..

2021. jan. 14. 08:26
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Szerencsére nem:) de ebben fb kampány, karbantartás is van,és este is hívják az ügyfelek. Kb mindig. De valamit valamiért.
2021. jan. 14. 08:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Ehhez meg kapcsolatok meg kialakult vevőkör kell, mert ha az nincs, felkopik az ember álla.
2021. jan. 14. 08:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Amúgy januártól megszünt az OKJ-s képzés...
2021. jan. 14. 09:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, már híre van a megyeben. De kicsiben kezdte. Főállás mellett kereset kiegészítéskent indult.
2021. jan. 14. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!