Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szoftverfejlesztés OKJ képzés...

Szoftverfejlesztés OKJ képzés megéri?

Figyelt kérdés

Gimnázium után egyetemre mentem, viszont otthagytam, mert nem ment úgy mint terveztem volna, nem is igazán érdekelt amire jelentkeztem. Jelenleg nem szeretnék egyetemre ismét jelentkezni, viszont érdekelne a programozás, szoftverfejlesztés. Manapság pedig hallani mindenhonnan, hogy elég nagy a hiány ezekből az országban.

Lenne értelme egy OKJ-s szoftverfejlesztő tanfolyamot elvégezni? Tudom, hogy egy diplomával mellette sokkal többre mennék, de ez jelenleg nincs tervben. Mennyire jól lehet ezzel elhelyezkedni, ha sikerül elvégeznem? Mindenhol bruttó 200-250ről olvasni, ez mennyire reális?

2017. okt. 31. 11:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Br 250 elegge minimum egy szoftverfejlesztonek, fovarosban juniorok is tobbet keresnek. Hianyrol ne hallj tup sok mindent, csak felig igaz. Jo fejlesztokbol valoban hiany van, pistiket meg minden sarkon talalni.

Hasznod nem lesz az okjbol, kiveve ha egyedul keptelen vagy megtanulni az alapokat. 1-4 honap alatt illendo a 2 eves okj szintjet elsajatitani.

2017. okt. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!