Info képzéshez kötelező az angol? Okj képzés? Programozóhoz?
Figyelt kérdés
németből éretttségiztem2017. okt. 8. 11:26
1/12 A kérdező kommentje:
azt mondták nekem hogy nem tudok menni némettel infora ez igaz?
2017. okt. 8. 11:26
2/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán az okj infonak van értelme itthon?
2017. okt. 8. 11:27
3/12 anonim válasza:
angol alap, kell hogy tudj dokumentációt értelmezni, és persze hogy értsd a programozás kifejezéseit.
4/12 A kérdező kommentje:
akkor ez nekem felejtős képzés?
2017. okt. 8. 11:38
5/12 anonim válasza:
OKJ önmagában semmi, csak egy cetli ami wc papírnak se jó.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, de infos-nak lenni angol nélkül, hát ha csak a papír a kérdés,akkor ok, de a valós életben elég küzdelmes.
7/12 anonim válasza:
1. Angolul az informatikában tudni kell. Minimum dokumentumolvasási szinten.
2. A programozás OKJ-n keresztül maximum arra jó, hogy papírt szerezz, és az alapokkal (amit egy rendes középiskolában - ahol van infós fakultáció - kb. megtanulhatsz) tisztában légy. Általában nem követi az aktuális trendeket (a "gyorstalpaló" bootcampek - Codecool, Greenfox, stb... - ebből a szempontból jobbak). A rendszergazdai OKJ-képzés egy fokkal jobb szokott lenni.
3. Bármilyen informatikai képzést, bármilyen vonalon is választasz, nagyon fontos az önálló gyakorlás, az ön(tovább)képzés.
8/12 anonim válasza:
Angol nélkül semmire nem fogsz menni.
9/12 anonim válasza:
Mivel feltehetően munkához kell az OKJ, és nem hobbiprogramozáshoz, a munkahelyeken pedig angol a kód és a dokumentáció, ezért elvárás, hogy tudj angolul. Az OKJ ugyanannyit ér, mint az önképzés, komolyabb hátteret főiskola, utána egyetem adhat, de ez csak elmélet, mivel a gyakorlatot neked kell megszerezned. Neked marad az önképzés, vagy a főiskola, ha felvesznek. Kérdezd meg a tanárokat!
10/12 anonim válasza:
Én azt hittem, az angol mar kötelező az iskolában. :O A némettel ugy őszintén mihez kezd barki is, hacsak nem Németország vagy Ausztria a celja? Az angol kikerülhetetlen ma már. Miért nem azt tanítják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!