Ha az Alexa szerint a weboldalam reklám értéke 21500 dollár, akkor ezzel mi a bánatot lehet kezdeni ?
Én nem csinálok weblapokat ezért nincs mit belinkelni.
Szerinten a havi 1000 látogató is hibás adat. Mégis mi alapján találnak oda a felhasználók?
2 perc alatt összedobok egy weblapot csináltam már többet is.
Ez nem változtat azon a tényen hogy a weblap nem túl szép, és biztos hogy nem ér 21ezret, de az 1000 látogató is gyanús, ezek tények.
Azt a 2 perces weblapot tekintsük költői túlzásnak.
Tény, hogy egy sablonnal és egy bemutatkozó szöveggel hamar létrehozható, de ha sok adatot, képet kezel az oldal, akkor qrva sok idő, mire valami felkerül. Ha rajzok is vannak, akkor meg pláne. Ami az oldalon fent van bármilyen fotó vagy rajz, az mind saját gyártás, nem lopott anyag.
Egyébként itt van az utolsó 180 nap statisztikája. A nyári időszakok az erősek, a téliek gyengék.
De ha azt nézem, hogy tavaly a teljes évben 6700 látogató volt, most meg fél évre 5700 , akkor az igen jónak mondható.
Válaszolva a kérdésre:
A kulcsszavak alapján találják meg az oldalt legnagyobb százalékban.
A dizájn teljesen lényegtelen, ebből a szempontból, nem ezért jön aki jön.
Van olyan termékem, ami egész évben benne van a 20 első google találatban, de nyári időszakban mindig az első 10-ban vagyok vele.
Érthető okból ez nem publikus. Ez nagyon megnyomja a látogatottságot. De most észrevettem, hogy az "Okosságok" is kezd szépen feljönni.
Kétségtelen, hogy nem ültem a babérjaimon, menedzselem az oldalt a netről tanultak alapján, de saját ötleteket is bevittem.
A link cserét például egyáltalán nem használom. Szerintem ez nem tesz jót. Kizárt, hogy ezt a BOT-ok ne vegyék észre.
Már csak kíváncsiságból...
Ha van itt olyan aki profi weboldalakat készít, azok milyen látogatottsággal futnak ?
26,
80 százalékban egyet értek veled, én is nagyon sokat agyalok ezen, de csak pár hónapja. Előtte nem használtam okos telefont, de mióta megvan látom , hogy az oldalam nagyon szar mobilon.
A mindenki mobilról netel , azért túlzás.
Ez az első év, hogy észrevettem, kicsit több a mobilos feljövő, de nem nem sokkal több, mint az asztali gépről.
Érdekes, tábla gépről alig 2 százalék jön.
Na most egy weboldal esetén rendkívül sok mindent figyelembe kell venni.
Külön kell választani a céges és a magán érdeklődőt.
Cégek szinte mindig asztali gépről jönnek fel az oldalra. A mobilosok véleményem szerint fiatalok.
Megrendelések száma szerint a 35 év alattiak vannak többen, azaz akár ők java részt mobilról is kell, hogy megtaláljanak, viszont a kevesebb darabszámú céges megrendelés sokkal nagyobb forgalmat generál.
25 / 75 arányban kb. Viszont évenként ez változik. Volt 18-20 évvel ezelőtt olyan év, hogy teljesen megfordult az arány. Akkor még nem volt netem.
A mai állás szerint az asztali gépre való kód és látvány előnyösebb.
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy nekem, mint magánvállalkozónak nagycéges jellegű weboldal kell.
Sokkal több figyelmet kell, hogy fordítsak a szöveges adatokra, mint a képi világra. Ez nem játék program, ahol a grafika a minden.
Nagyon sokat elemzem a kulcsszavakat, amivel rám találnak. Ezt kell nagyon erősítenem, hogy minél több legyen ezekből az oldalon.
Példa:
Tipikus hülye kulcsszó:
- 10-es menet magfurat
Erre nagyon nehéz olyan kódot írni, ami nem lesz csúnya táblázat jellegű.
Mert ugye ezt minden menethez meg kell írni, aztán ilyen csúnya lesz
M5-ös menet magfurat
M6-os menet magfurat
M8-as menet magfurat
stb...
egész a végtelenségig.
Ezt nem lehet grafikával helyettesíteni.
Nem tudom Ti mint kívül állók milyennek gondoljátok a kezelhetőséget, mert ez lenne számomra a második legfontosabb dolog.
Fontosabb, mint a dizájn.
Jó ez a metalturning oldalad is, nem láttam még ilyen jellegűt. Nagyon szép dolgokat csinálsz. A Mekk Elekesen szétröhögtem az agyam, hogy felnőtt már a feladathoz. :)Még ilyen apró részletekre is figyeltél, hogy a gépen rajta van a "Mekk machine" jelzés.
A menetfúró balesetes viszont nagyon tanulságos, nem hittem volna, hogy ilyenre képes egy szerszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!