Ha az Alexa szerint a weboldalam reklám értéke 21500 dollár, akkor ezzel mi a bánatot lehet kezdeni ?
Alexa Rank: 3200408
Július 1-én.
Hány weboldal van globálisan ?
Nem jött rá válasz:
Az alexa pontosan mit mutat ?
Egyszerűen sorrendbe rakja a földön létező összes weboldalt egy valamilyen értékrend szerint ?
A net alapján több , mint 1,7 milliárd oldal van.
Az valami hiba.
A weblap meg 90-es évek stílusú, de nem rossz.
Ahhoz képest, hogy nem sok ismeretem van web programozásból, még a CSS-el sem foglalkoztam eddig.....
Hát ennyit sikerült összehoznom, de még bőven lesz módosítás a mobil kompatibilitás érdekében, a tartalom bővüléséről nem is beszélve.
Valami szavazást is kell beletennem, hogy lássam , mi a vonzó a közönségnek, de ezt képtelen vagyok megcsinálni. Valami free kódrészletet kell keresnem, amit csak beillesztek.
Egyébként itt találtam az adatokat.
A rangsorban ide teszi: 3,159,578
Ha egy másik oldalt nézek meg, akkor a rangsorban itt van: 3200408
Nem ugyanazon időpontban megállapított adat.
Ha az első linken beírom a google.com-ot ,vagy a gyakorikerdesek.hu -t, akkor elképzelhető adatot ír ki.
Nem értem, na mindegy, milliomos lettem , ez a lényeg... :D
Amúgy az oldalam szövegezése szar, mondta egy másik nézelődő. A szövegnek sokkal komolyabbnak kell lennie. Nem lehet mit tenni, van aki a csokit, van aki a vaníliát nyalja inkább.
Hát...
Rakj fel egy wordpress-t.
És ezt a dizájnt felejtsd el.
Wordpress-ben alapból megy a mobil nézet, szavazás, hsz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!