Ha az Alexa szerint a weboldalam reklám értéke 21500 dollár, akkor ezzel mi a bánatot lehet kezdeni ?
Köszönöm, megnézem, csábítónak hangzik.
Nulláról kiindulva mennyi idő kellhet az elsajátításához.
Ha már be van lőve a mysql adatbázis utána úgy telepíted mint egy programot.
Utána sima böngészöből tudod szerkeszteni, nagyon egyszerű.
Ha akarod segítek...
Háááát , lehet....
:)
Vagy tíz éve már , hogy eltűntél a CNC fórumról. Tudod milyen sokszor emlegetnek, hogy ez vagy az a Leslie módszere, meg hogy ezt Leslie így vagy úgy csinálta volna. Nagyon jól magyaráztad a szakmai dolgokat, többet is ismerek, akiknek Te adtál kedvet a hobbi gép vásárláshoz. Láttam egy Orosz oldalon is, hogy az egyik szerszámot "Leslie fejnek" nevezik. Világ körüli útra indultál...
:D
Szóval csináltál egy f*s weboldalt, amiről azt hiszed hogy 21500 dollárt ér.
És nem tűnt fel hogy kb 0 ember se ismeri azt a weblapot, de azért megkérdezed hogy "mi a bánatot lehet kezdeni"
Én is azt kérdezem hogy mi a bánatot akarsz ezzel a sz*rral?
19,
Tőlem ennyire tellett, mivel nem vagyok webprogramozó. A 21500 dollárt nem én találtam ki, de én magam is kételkedem az adat helyességében.
Te meg gondolom vagy úgy 18 éves és tőled meg csak egy ilyen kommentre tellett.
Pont ilyen típusú hozzászólásokat szoktam látni a 20-on pár ezres mobil telefonok értékelésénél.
Jön az okos ember és kijelenti, hogy milyen kevés a memóriája, meg, hogy milyen lassú, meg, hogy milyen gyenge az akksija. Hát miért nem vesz a parasztja 300-ezres készüléket ?
Te egyébként webprogramozással foglalkozol ?
Ha igen, akkor cseréljünk képzeletben szakmát.
Valószínűleg én is pont ugyanezeket a dolgokat tudnám elmondani az általad esztergált termékekről, csak én nem teszem, mert amikor az intelligenciát osztották, akkor én nem voltam rest kétszer sorba állni, de mintha téged meg nem láttalak volna a sorban.
Hmmm ? Mi a véleményed ?
Amúgy meg a weboldal teljesítményével meg vagyok elégedve, elég jól szerepel a statisztikák szerint. Már így is felette vagyok annak a megrendelés állománynak, amit el tudok vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!