Hogy működik az internet, vagyis a weblapkészítés?
Egyszerűen nem értem. Kínai. Addig oké, hogy kell tárhely meg Domain.
Ez kb. eddig annyi mint nyitok egy mappát a gépen, a mappa neve a domainnév, a tárhely meg maga a mappa, ha meg a mappába teszek pl. pár képet, akkor már olyan mint egy weboldal de csak én látom.
Ezt értem, de miben különbözik egy weboldal? Biztos hogy teljesen más mert nem fér a fejembe. De most nem a html programozásra gondolok, tegyük fel csak egy képet töltenék rá.
Meg annal is tobb. A tartalomszolgaltatasnak a weboldalak csak egy reszuk. Ezek mogott/mellett vannak alkalmazas (adatbazis)-, fajl-, nyomtato-, audio/video/radio-, jatek-, chat-, mail-, proxy-, internetszerver stbstb, csak nehany kiragadott pelda.
Szam szeruen nem tudnam megsaccolni sem, vilagszerte sokmillio.
NEm a mappához kapsz hozzáférést, hanem a fájlokhoz. Olyan mint a youtube. Videót nézhetsz, de azt nem tudhatod, melyik gépen vannak és pontosan hol: Ezzel nem is kell foglalkoznod.
Persze olyan is van amikor engedélyezik neked a mappastruktúrát de az más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!