Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nive, ujratervezes, ingyenes,...

Nive, ujratervezes, ingyenes, allamilag tamogatt..jelentkezezt valaki, es sikerult a regisztrációja? Mindent hivatalosan, jol csinaltam, rendszerhiba?

Figyelt kérdés

A nexuslearning-en nem engedi a rendszer, hogy tanuloi fiókot hozzak lezre, kidob,", hibas adatok", sikertelen regisztráció.

Toluk kaptam a nive-tol a linket, amivel a nexuslearningen kell létrehozni a tanuloi fiokot.

#Ingyenes államilag támogatott informatikai tanfolyam #Nexuslearning, #Tanulói fiok
2020. máj. 27. 09:39
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Windows 7 op rendszer van egy nagyon regi gépen,

Pl. a mai editing softwarek mar windows 10-et " kérnek", nem minden funkció működik ha " xy" nevű editing software-t teszek fel pl win 7-re...

Azért eldöcög,..

Bénáztam a win 7-en, nincs rajta mit szégyelni,

Mondom, mint a bicikli..

Androidot használtam csak 1o evig,

Mint a biciklizés, (=windows újrahasználat)

Nem felejti el az ember, de vissza kell jöjjön..

Ugratni" nem tud gyorsan, mint a pl biciklivel..bénáztam, keresni kellett a parancsokat..mi hol van.."mintha itt lett volna" emlékképeim szerint.. ..

Ennyi.

Le "digitális analfabeztaztak" , mikor ide sikítottam,

Hat legyen..

A nexius learninging informatikai tanfolyam jó,

Jó tudni ilyen tech dolgokról,

Analizálni nem tudom,

Azt csak az tudja, aki már informatiku és rálát a dolgokra.

2020. jún. 21. 10:09
 32/32 anonim válasza:
azért az se normális aki azért digitális analfabétáz le mert nem tudod használni a kőbaltát:))
2020. jún. 21. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!