Nive, ujratervezes, ingyenes, allamilag tamogatt..jelentkezezt valaki, es sikerult a regisztrációja? Mindent hivatalosan, jol csinaltam, rendszerhiba?
A nexuslearning-en nem engedi a rendszer, hogy tanuloi fiókot hozzak lezre, kidob,", hibas adatok", sikertelen regisztráció.
Toluk kaptam a nive-tol a linket, amivel a nexuslearningen kell létrehozni a tanuloi fiokot.
"De hova????"
jobb felül van egy piros "X" arra kattints bal egérgombbal!
Oke, látom, gonoszkodas jon..
Xbal egergombbal..
Az becsukja!!!
Letoltottem, de a video-t csak,
A hang file elindult, de a hanglejatszo nem volt lathato, igy meg sem tudtam allitami..se jobb egerrel letolteni..
Reg voltam wibdows-ban, a gépem régi..w7
10 eve androidot hasznalok..
A halozati akapismetetek CSAK HANG..
Nem kene irni, ide, azert teszem megis, hatha nemcsak gonoszkodok vannak..
Nagyon primitiv szinten vam a fentebb olvasott "gonoszkodas"..
Technikában is fontos a szemléletmód..
Jajj, most eppent éppen ő -, valaki,- tudja, a bal egérgomb, oh, mit tud,, óriási!!! Büszkeség!!!
Ettol meg nem lesz hasznára senkinek, ( foleg viccesnek talalva-hamis informaciot ad meg rola-) , feltaláló sem lesz, legfeljebb ismétli, amit mások kitaláltak!!!
BÜSZKÉN!!!!
HOGY Ő MIRE KÉPES MIUTÁN MEGTANULTA!!
Ohhhhhhh...
De alapvetően miért akarod letölteni? Nem tudod nézni a weben?
Ha csak hang van, akkor telepíts fel egy VLC playert, az majd le fogja játszani.
A kérdésedre a válasz: tőled függ. Ha valóban ezzel szeretnél foglalkozni, el szeretnél érni egy szintet és azt megtartani, akkor egy életen át tartó intenzív tanulásra számíthatsz. A tanfolyam, képzés arra jó, hogy megtudhatod belőle, mi az, amit majd az elvégzése után önállóan meg kell tanulnod ahhoz, hogy használható tudásod legyen...
És az, hogy erre számítógépen keresztül kell jelentkezni, már feltételezi, hogy a számítógép-kezelés alapjaival tisztában vagy, azt tudod használni és nem azzal kell foglalkozniuk hogy megtanítsák, hol kell bekapcsolni azt.
A példádban ha az aborigi lakatosnak akar tanulni, akkor a kilincs használata a felvételi vizsga...
Ha azt várod el, hogy a tanfolyamon pár hét alatt egy digitális analfabétából vérprofi hackert képeznek, akkor nagyot fogsz csalódni...
Köszönöm , persze!!!!
Elszoktam a window-tol, hihetetlen, de igy van!!!
Plussz win 7 op rendszer, nem win 10, másképp jeleníti meg a ..
Belenéztem a tananyagokba,
Jó tudni erről..a mai világban ..
De ennyi asszem nekem.
Java sript.. -régi ..
Sok sikert!!!
"Elszoktam a window-tol"
akkor mit használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!