Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Frissen telepített Windows 10...

Frissen telepített Windows 10 teljesen összeomlik, mennyire szokványos? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Két hete lett tiszta telepítéssel feltelepítve a Windows 10. Új számítógépről van szó. NVME SSD van benne nem tudom ez számít -e valamit.

Hirtelen áramszünet következett be (nem csináltam semmit a gépen), pár perc homokórázás után közli, hogy "a javítás nem sikerült" és különféle helyreállítási lehetőségek jönnek fel, a gép nem indítható...

Alaphelyzetbe állítás se lehetséges, bár én nem kapcsoltam ki hogy bármiféle rendszervisszaállítás legyen, közli hogy nem lehet ilyet csinálni...

Sok-sok éve használok Windows 7 rendszert másik gépen, az sosem "örvendeztetett" meg hasonló jelenséggel...

Lehetne DVD-ről javítani, de az még az 1903 változattal lett telepítve pendrive-ról (azóta törölve lett pendrive) most meg már az új verzió van, 1909.

2019. dec. 31. 14:58
 1/9 Dongaben ***** válasza:
100%
A helyedben újratelepíteném a Windows-t. Egy áramszünet sok galibát okozhat a rendszerfájlokban. Ha éppoen futott egy frissítés a háttérben, akkor a "Javítás" funkciót sem tudod használni.
2019. dec. 31. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen szokványos, általában valamelyik hardverrel van problémája a Windowsnak.
2019. dec. 31. 15:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Áramszünet előtt sem a Windows-nak, sem diagnosztikai szoftvereknek semmilyen problémája nem volt.
2019. dec. 31. 15:15
 4/9 Dongaben ***** válasza:
100%

Egy áramszünet okozhat "érdekes" dolgokat... :(

"Csökkentett módban" próbáltad indítani?

2019. dec. 31. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
F8 gombbal kell?
2019. dec. 31. 15:32
 6/9 Dongaben ***** válasza:
32%

Az csak Win 7-ig volt jó.

Ha a bejelentkezési képernyő előjön, akkor a főkapcsolónál válaszd az "Újraindítás"-t úgy, hogy közben nyomod a "Shift" gombot.

2019. dec. 31. 15:38
 7/9 Dongaben ***** válasza:
100%

Közben találtam egy ilyet:

https://www.youtube.com/watch?v=kCPnaQD5zXE

Hátha, ezzzel könnyebb.

2019. dec. 31. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem egy 10 gigás pendrive meg a licensz kódod kell hozzá. Nem nagy ügy újratelepíteni. A Microsoft honlapján bármikor le tudod tölteni a telepítőt egy másik gépen.
2020. jan. 2. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
5. igen.
2020. jan. 8. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!