Frissen telepített Windows 10 teljesen összeomlik, mennyire szokványos? (bővebben lent)
Két hete lett tiszta telepítéssel feltelepítve a Windows 10. Új számítógépről van szó. NVME SSD van benne nem tudom ez számít -e valamit.
Hirtelen áramszünet következett be (nem csináltam semmit a gépen), pár perc homokórázás után közli, hogy "a javítás nem sikerült" és különféle helyreállítási lehetőségek jönnek fel, a gép nem indítható...
Alaphelyzetbe állítás se lehetséges, bár én nem kapcsoltam ki hogy bármiféle rendszervisszaállítás legyen, közli hogy nem lehet ilyet csinálni...
Sok-sok éve használok Windows 7 rendszert másik gépen, az sosem "örvendeztetett" meg hasonló jelenséggel...
Lehetne DVD-ről javítani, de az még az 1903 változattal lett telepítve pendrive-ról (azóta törölve lett pendrive) most meg már az új verzió van, 1909.
Egy áramszünet okozhat "érdekes" dolgokat... :(
"Csökkentett módban" próbáltad indítani?
Az csak Win 7-ig volt jó.
Ha a bejelentkezési képernyő előjön, akkor a főkapcsolónál válaszd az "Újraindítás"-t úgy, hogy közben nyomod a "Shift" gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!