Nive, ujratervezes, ingyenes, allamilag tamogatt..jelentkezezt valaki, es sikerult a regisztrációja? Mindent hivatalosan, jol csinaltam, rendszerhiba?
A nexuslearning-en nem engedi a rendszer, hogy tanuloi fiókot hozzak lezre, kidob,", hibas adatok", sikertelen regisztráció.
Toluk kaptam a nive-tol a linket, amivel a nexuslearningen kell létrehozni a tanuloi fiokot.
1. Ugyanazzal az email címmel csináld, amelyikkel az elején regisztráltál.
2. Olyan jelszót adj meg, ami legalább 8 karakter, van benne kisbetü, nagybetü, és egy különleges karakter.
3. Gépről csináld, ne tabletről/telefonról, próbáld meg másik böngészőből is.
nekem simán ment.
emailre figyelj
és ne várj túl sokat....
Beiratkozol, bejelentkezel és már kezdheted is!
Jobb oldalt ott vannak a tananyagok! Kattintsd meg és nézd!
Elég nehéz lesz levizsgáznod ha még ez sem megy :D
Ide felmész: [link]
És ha be vagy jelentkezve, már mutatja is az aktuális kurzusaid (ami ugye egy darab). Ha arra kattintasz, megjelennek a tananyagok.
Nekem sem jelenítette meg az aktuális tananyagot valamiért, azt írta hogy "nincs megjeleníthető elem", de írtam az ügyfélszolgálatnak és segítettek, már működik.
Az idióta leszólokkal pedig, akik itt élik ki a kisebbségi komplexusukat, nem kell törődni. ;-) :-D
Köszönöm mindenkinek a választ!
Bent vagyok, agyrém!!!!
Új jelszót adtam a regiszt -nal es beengedett..
Valoszinu a regi " beragadt"...
Még egy kérdésem lenne...
Felhő, ok
De!!!!
120 percem van?
10 db( kb) tananyag, nem tudom, lejátszva ? Idő,
Es ha elfogy? Elfogy a 120 perc?
Lehet rá megoldást találni, ok, de!!!
Tenyleg 120 percem van???? Hallgatni az anyagokat?
Tényleg , olyan jó érzés, hogy emberek, ti irtatok, akik irtak,
KÖSZÖNÖM !!!!!
direkt csinálod mi, hogy tudjalak leszólni, ahogy fentebb írta valaki.
Az 120 ÓRA nem 120 perc.
"Gondolod, ha OTT lenne nem látná???"
ha az óra és a perc közti különbséget sem tudja, akkor simán el tudom képzelni, hogy nem látja, vagy nem tudja elolvasni.....
vagy egy troll a csávó... de annak elég gyenge. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!