Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kivégezték az informatikát...

Kivégezték az informatikát így az országban?

Figyelt kérdés

Sajnos 2020-tól akinek nincs nyelvvizsgája azt nem vehetik fel egyetemi képzésre, így jelentős része a jelentkezők közül azonnal kiesik a felvételből, így mi lesz az informatikával?

Itt Pécsen 2.éves vagyok és kb az 30%(az évfolyamomban)-nak nincs nyelvvizsgája... Véleményetek?

2019. júl. 13. 19:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mit értesz passzív tudás alatt? Hogy csak olvasni tud? Aki már olvasni tud, az jóformán borítékolható, hogy fórumozni is fog, és hozzászokik, hogy a saját gondolatait is kifejezze az adott nyelven, ne csak másokét befogadja, onnan meg már csak egy kevés gyakorlás, hogy hozzászoktassa magát a beszédhez vizsgára.

2019. júl. 17. 19:55
 32/34 anonim ***** válasza:
#30 Aki képes olyan szinten érteni az angol nyelvet, hogy szakmai szinten elboldoguljon, az egy nyelvvizsgát is ki tud préselni magából. Ha egyetemre akar menni (ami ugyebár nem kötelező, anélkül is lehet boldogulni, főleg ha akkora prodigy, mint leírtad), akkor előbb-utóbb úgyis nyelvvizsgázni kell amikor elvégzi, szóval csak elodázzuk a dolgot vele.
2019. júl. 17. 23:01
 33/34 moozygoo ***** válasza:

Mi lesz informatikával, semmi ráhatása nem lesz.

Egyrészt a diplomához úgyis kell nyelvvizsga, most hogy előbb kell lerakni az semmi extra nagy dolog.

Én most vettem egy felkészítő könyvet amiben próbavizsgák vannak, nem hiszem hogy problémát kell okoznia, ahogy látom semmivel nem nehezebb egy közép angol érettséginél...

2019. júl. 24. 08:49
 34/34 anonim ***** válasza:
#32: Igen, rászán még egy évet, hogy angolból jobb legyen, és kipréselje a nyelvvizsgát.
2019. júl. 25. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!