Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Adjam fel a programozást, ha...

Adjam fel a programozást, ha úgy érzem, nem bírom tovább és az eredmény se biztos?

Figyelt kérdés

Autodidakta kezdtem el (ismerősök valamennyire segítettek). Már egy egész jó szintre eljutottam lényegében egyedül, sok osztályból, dll fájlból álló GUI-s programjaim vannak, melyeket talán nagyképűség lenne hobbiprojektnek nevezni, de végeredményben olyasmik.

Az SQL-hez is konyítok és a következő programom alá szeretnék is tenni egy adatbázist.

Ugyanakkor borzasztóan sok lemondással jár ez az egész. Nyár végén, ősszel még lájtosabban toltam, de idén január óta nem kímélem magam. Konkrétan alig volt hétvégi nap, amikor ne programoztam volna több órán át.

A hobbijaimmal alig foglalkozom, a barátokkal azért igyekszem, de többet kellene, sportra heti 1-2 óra jut, az is elosztva, futni csak hozzánk járok le az utcára.

A szabadban alig vagyok, holott imádom a tavaszt.

Párkapcsolat nuku.

Még hatalmas út áll előttem és mivel képzés keretein belül most csak egy OKJ-ra futotta (bootcamp esélytelen, egyetem hááát), ezért egyáltalán nem biztos, hogy el is fogok tudni helyezkedni szoftverfejlesztőként.

2019. ápr. 15. 18:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Megérkezett a gyakori színvonal.

Haver (bár én nem tudom, fiú vagy lány vagy), nem mindegy, hogy délután sportolok, pasizok esetleg punnyadok, vagy programozok lefekvésig.

Hétvégén ugyanez.

4 hónapja mindent de mindent alárendelek a programozásnak. Gyakorlatilag semmi más nincs az életemben.

Ennyire semmit se lehet szeretni. Sőt, senKIt se.

2019. ápr. 16. 07:27
 12/15 A kérdező kommentje:

Én úgy látom, vagy úgy kell nyomni, hogy minden nap és lehetőleg több órában, vagy nem ér semmit.....

Ha valaki nem egyetemen tanulta ezt, közel behozhatatlan hátrányban van.

És mivel szeretem, rossz lenne abbahagyni, de egészségileg-mentálisan rámenni is, ezért igen, minden ötlet, tapaszalat, vélemény segítség.

Akinek nem tetszik a kérdés, átugorja.

2019. ápr. 16. 07:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Add.
2019. ápr. 18. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is egyébként hasonló helyzetben járok, hogy annyi minden cél van előttem, és mindegyik annyira nagy hogy azt sem tudom merre mennyek. Én azt tudom javasolni hogy ülje, programozz négy órán keresztül, utána viszont egy percet se, és foglalkozz mással. Megkell tanulnod kihozni a maximumot az idődből. Feladni semmiképp ne add fel, butaság lenne azért mert nem tudsz a dologgal foglalkozni 0-24-ben. Meg amúgy te mondtad hogy nagyon szeretsz programozni, tehát ha nem is tudod olyan sűrűn csinálni akkor sem adod fel. Ez most kicsit olyan mintha szeretek filmet nézni, de most nincs rá időm, ezért feladom a filmnézést. :D
2019. ápr. 18. 20:52
 15/15 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd be.
2019. nov. 5. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!